Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games - Lehet perelni a Thai gyilkosság miatt?

Igen, ismét a thaiföldi taxisgyilkossággal kapcsolatos hír tettünk közzé, ugyanis egyes emberek képtelenek szemet hunyni egy átlagos gyilkosság előtt. Most éppen azt fitogtatják, hogy jogos lehet-e egy esetleges vádemelés, a gyilkosság "fő okozójának" kikiáltott Grand Theft Auto IV fejlesztői és a Take-Two ellen.

A rendőrség hivatalos álláspontja szerint is a gyilkosságért maga a játék volt a felelős, ugyanis "annak hatására" történt meg a bűncselekmény. Bár a játékot önfejűen levetették a polcokról, a thaiföldi kormányzat a játék készítőinek beperlését javasolta az ügy kapcsán.

Az AsiaOne Digital oldala megkérdezte ez ügyben Somchai Jaroen-amnuaysuk-ot, az egyik, emberi jólét védelméért felelős szervezet emberét:

"Ha egy játékos egy bűntényt a játékban látott dolgokra vonatkoztat vissza, az adott játék fejlesztőit be kell perelni. Az ilyen vádemelések automatikusan arra késztetik a fejlesztőket, hogy jobban odafigyeljenek felelősségtudatukra."

Nos, véleményem szerint a Rockstar-t nyugodtan perelhetik, mivel a Jack Thompson pereken megerősödött fejlesztőknek ez már nem okozhat gondot...

2008.08.15 11:39  ▪ Forrás: GamePolitics  ▪ Írta: Ben Dover

sadam5
Offline
2008. 08. 15. 13:56
Ez nevetseges, pereljek a GoW

ricardo007
Offline
2008. 08. 15. 17:00
elegem van ezekből a mocskos thaföliekből tilcsák be a játékot de nem a fejlesztő ölte meg azt az embert ha nem az a hülyegyerek ez olyan mintha valakit megölnek 1 konyhakéssel és akkor most pereljük be a kés készítőjét.

EZ TELJESEN FELHÁBORÍTÓ HÜLYE THAIFÖLDIEK CSAK A PÉNZÉR CSINÁJÁKK

MateL
Offline
2008. 08. 15. 20:26
Nem lesz ebből semmi szerintem...

Vinnie
Offline
2008. 08. 29. 10:38
"Szarok bele, perelj, ha akarsz! Most mondom, pereljetek! Jól van helyes, kit izgat? Nem félek tőletek PERELJETEK!"
(Stan Marsh, South Park)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink