Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rég volt már videógyűjtemény

Úgyhogy most itt van néhány videó a GTA V háza tájáról. A teljesség igénye nélkül kiválogattunk néhány felkapott fan made anyagot, nézzétek és röhögjetek.

A világ leggagyibb stunt montázsa

Ugye azt már mindenki unja, hogy pörgős zenére játékosok olyan stuntokat (ugratásokat, trükköket) hajtanak végre, hogy az első gondolatod az, hogy "ennek mi értelme", a második, hogy "elmennek a pi***ba", majd végül beletörődsz, hogy neked csak az Online öldöklés és glitchvadászat jutott? Ennek vége, mert itt a polkorrekt stuntvideó, amiben mindenki elesik. És még zenére is van vágva.

Elterjedt a nemi erőszak a GTA Online-ban (18+)

Jobb lesz vigyázni, ha csak úgy felmennétek Online-ra, hiszen néhány játékos szó szerint meg tud répelni. Gyakorlatban ez úgy működik, hogy a hacker – aki általában halhatatlan – odamegy hozzád, te elkezdesz táncolni, ő meg, nos, kihasználja az alkalmat. Még konkrétabban az animációk lejátszásával érik el a kívánt hatást (Paparazzo - The Sex Tape c. küldetés mond valamit?). Téged répáztak már meg? Vagy épp te répázol? Írd meg kommentben!

Itt van egy kis hack maraton, benne egy jó adag UFO repüléssel és gruppennel:

BenBuja és a GTA V

Ez meg már elég régi, de talán nem láttátok még, ahogy én sem. BenBuja hozza a szokásos minőséget és poénokat:

2014.08.19 10:43 ▪ Írta: Gege

Kriss X
Offline
2014. 08. 19. 11:07
A világ leggagyibb stunt montázs nagyon jó lett.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink