Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kiszivárgott egy GTA Online Heists PC trailer?


Idő előtt kerülhetett fel az internetre egy GTA Online Heists trailer, ami részben vagy teljesen a kiegészítő csomag PC verzión való indulását harangozza be.

A feliratozás ugyan orosz, illetve az időnként idézett cikkek forrásai között is sok orosz nyelvű oldal van, ugyanakkor a videó és a zenei aláfestés teljesen korrektnek tűnik, noha a végén a "PC" verzió csak feliratban jelenik meg, a logó nincs a konzolok mellett.

Különös, hogy a játék kiadója még nem töröltette a trailert a videómegosztó portálokról. Igaz, a YouTube-ra feltöltött változat nem nyilvános. Egyelőre fenntartásokkal kezelendő, viszont egészen pergős és hangulatos.

2015.04.03 14:58  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Visali

Neil
Offline
2015. 04. 03. 15:49
Újabb fénypont az orosz-amcsi kapcsolatokban A helikopter csodásan robban fel 00:53-kor, még valami karika is elrepül róla... csodálatos!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink