Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ismertette az Ill-Gotten Gains Part 1 hétvége részleteit a Rockstar


Több játákosnak már elérhető az Ill-Gotten Gains Part 1 kiegészítő csomag a Grand Theft Auto V-höz, a Rockstar Games pedig ígéretéhez híven különleges hétvégét tart a GTA Online-ban, mely során dupla pénz és dupla RP szerezhető.

A multis esemény pénteken kezdődik, és vasárnap estig tart. A hétvége alatt dupla pénzjutalmat kapunk minden Adversary módban, és dupla RP jár minden földi, vízi és légi versenyért.

Ha a betöltőképernyőn csatlakozunk az Eventhöz, a játék automatikusan az Adversary módokba dob majd. Ha pedig teljesítjük a teljes playlistet, akkor golyóálló melényt és extra fegyvereket is kapunk, mint sticky bombok, molotov koktélok és aknák.

A high-end apartmanokra és garázsokra 25 százalékos kedvezmény jár majd, így olcsóbban juthatunk hozzá a heistok szervezéséhez elengedhetetlen luxuslakásokhoz, valamint a több jármű tárolására alkalmas épületekhez.

A speciális crate dropok 10 000 GTA dollár mellett különleges, exkluzív pólókat is tartalmaznak majd. A ládák most a versenypálya (kaszinó) a yachtklub és Rocksford Hills környékén fognak landolni.


A ledobott csomagokban lévő pólókkal a Portola Drive luxusmárkáival feszíthetünk

Lesz Snapmatic fotóverseny is – a képeken az új luxuscuccok nyújtotta gazdag életet kell megörökíteni, majd #illgottengains1 címkével kell feltölteni a Social Clubra. A legjobbak 1 millió GTA dollárt kapnak.

Az eseményt pénteken este 23 órától lehet majd követni a Rockstar saját élő közvetítésén, melybe a Fanhaus is becsatlakozik majd.

2015.06.10 11:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

danilewis
Offline
2015. 06. 10. 12:51
na letölttötem a gta dlc! csak az a baj hogy le fagy a stori betöltésnél de ha le törlöm a dlc akkor meg el indul a stori mod!
ha a xbox 360 deashboard töltöm le a gta dlc akkor a stori betöltésnél fagy le!
ha meg gta stori start menü néltöltömle akkor meg 99 százaléknál fagy le!
na ilyenkor mi van?

Kaeres0212
Offline
2015. 06. 10. 14:12
Nekem ugyanez van...

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 10. 14:34
Én még nem próbáltam, de a fentieket olvasva inkább várok még estig a letöltéssel, vagy az is lehet, hogy ma le se próbálom tölteni a DLC-t.

Franklin
Offline
2015. 06. 10. 15:56
Na letöltöttem, nekem semmi gond nem volt a single-vel. Online-ban miért 10.000.000$ az arany shamal? 2.000.000$ az új super kocsi? A Hydra jobban megéri az árát. Ezeket az árakat igen eltúlozta a R*. Az új kocsik sztem elég jók. Bár a több száz ruhából sem lett semmi.

Bence (Visali)
Offline
2015. 06. 10. 16:00
Franklin: Én ezt a problémát máshonnan közelítettem meg a bejelentéskor: Egyáltalán miért új jármű egy Shamal, ami egyszerűen csak arany színű.

danilewis
Offline
2015. 06. 10. 17:08
na most már jó a dlc!!!

kispocak
Offline
2015. 06. 10. 18:05
PS4-en tipp-topp minden(az utolsó 1 GB majd egy óráig jött lefele,az első 4 giga pikk-pakkra lejött).Én meg se néztem az új dolgokat,valahol azt olvastam,Rockstar szeretné ha lenne mire elkölteni a pénzt,ezért drága néhány dolog.Gyakorlatilag lehet "villantani" a drága cumókkal,azon kívűl nem sok haszna van.Jobban örültem volna olyanoknak mint pl.ulzáló neon a kocsik aljára,sötétíthető szélvédő(ezt nem is értem miért nincs most,még a gépet is kímélné hogy nem kell mutogatnia a vezetőt,nem?),új minták a járművekre(csak a minták,a szinekből elég)esetleg plusz fényszórók,összkerekes személyautók,(ralizni),a pálya készítőjének legyőzéséért plusz RP és $,sokkal magasabb szintű játékos legyőzéséért szintén (eddig 7633-as volt a legnagyobb https://plus.google.com/u...738203733578721 ), és még volna sok ötletem...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink