Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Így találj játékostársakat a GTA Online-hoz

Számos crewba csatlakozhatunk a Social Club rendszerében, de sokan még mindig nem találnak játékostársakat, akikkel teljesíthetnék a GTA Online rablásokat, vagy lazulhatnának freemode-ban. Ezen segítendő a figyelmetekbe ajánlunk egy weboldalt, ami kifejezetten arra a célra jött létre, hogy egymásra találjanak a játékosok a GTA V multiban.

A Grand Theft Auto Online Looking for Group oldalán böngészhetünk a többi játékos hirdetései között, és ki-ki feladhatja a sajátját. A bal oldalsó menüben lehet szűrni platform, nyelv és játékmódok szerint, illetve hogy rendelkeznünk kell-e mikrofonnal. Saját meghívást a jobb felső sarokban lévő "List My Player" gombra kattintva tudunk beküldeni.

Itt meg kell adnunk a gamertaget, be kell linkelnünk a Social Club profilunkat, ki kell választanunk a platformot, hogy szükséges-e headset, milyen nyelvet beszélő játékosokat keresünk, kiválaszthatjuk a job típusát, megadhatjuk, hogy körülbelül hányas szintű játékosokat keresünk, majd egy rövid felhívó üzenetet is beírhatunk.


A GTA OLFG oldala

Ha kitöltöttük az űrlapot, válaszoljunk az ellenőrző kérdésre a legalsó szövegmezőben, és beküldhetjük a saját hirdetésünket. Ezután már csak arra kell várnunk, hogy mások bejelöljenek a Social Clubon, vagy küldjenek privát üzenetet.

2015.06.24 20:56  ▪ Forrás: GTAOLFG  ▪ Írta: Visali

Arminho
Offline
2015. 06. 24. 22:58
Nagyszerű lehetőség aktív barátok szerzésére. Mindenképpen kipróbálom.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink