Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Novemberben jön a DLC?

Grand Theft Auto IV - Rádiók

Akik elolvasták az letölthető tartalmakkal kapcsolatos cikkünket, azok tudhatják, hogy igen bizonytalanak lehetünk e téren. Sem a megjelenést, sem a csomag(ok) tartalmát nem tudjuk. Most egy újabb elhintett információ látott napvilágot, ezúttal a megjelenéssel kapcsolatban.

A(z) EuroGamer nevű oldal ugyanis elmondta, hogy egy, a Rockstarhoz közel álló, magát megnevezni nem kívánó személy elmondta, hogy idén Novemberre várható az első letölthető kiegészítés a Grand Theft Auto IV Xbox-os verziójához. Természetesen a dátum egészen addig nem vehető biztosnak, amíg azt meg nem erősítik a fejlesztők, vagy a Microsoft. Az viszont igaz, hogy az említett időpont egybeesik a Take-Two negyedik üzleti negyedévébe, mely 2008. novembertől 2009. januárig tart.

Egyébként nem ez az első eset, hogy az EuroGamer ilyesféle információkat "szivárogtat ki". 2006 végén egy hasonló információval szolgáltak, melyben ugyancsak egy meg nem nevezett Rockstar North kapcsolattól idéztek. Nem sokkal később be is jelentették, hogy két DLC fog készülni a játékhoz, így a kiszivárogtatott információ igaznak bizonyult. Még egy érv emellett hogy 2006-ban, a következő idézetet hozta napvilágra a EuroGamer csapata:

"Úgy képzeld el a játékteret, mint egy nagy szigetet - melyhez a letölthető tartalmak szigetei fognak csatlakozni." - mondta a forrásunk."

EuroGamer - 2006. október 17.

Amint valami újat tudunk meg, értesítünk Titeket!

2008.09.06 20:44  ▪ Forrás: EuroGamer  ▪ Írta: Ben Dover

alexander1995
Offline
2008. 09. 06. 20:54
Csak jöjjenek már azok a hivatalos hírek....

walczviktor
Offline
2008. 09. 06. 21:03
és ez így lesz. de mekkora kcsög hogy lelövi a poént.. kva tégla, rockstarnak jól meggyűlhet vele a baja.
OFF: valaki mondta hogy a vice city stories futna a legujabb gépeken emulátorral massziv 20 fps-el. emu nevét meg tudná adni?

MateL
Offline
2008. 09. 06. 21:12
Warez miatt nem...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink