Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mégis megjelenik a BBC féle GTA film

Szeptember 15-én mégis leadják a BBC Two-n a Grand Theft Auto sorozat történtetét feldolgozó filmet – annak ellenére, hogy a Rockstar Games ezt nem hagyta jóvá –, amelyből most egy előzetest is közzé tettek.

A film a Vice City megjelenése után játszódik, és a "Hot Coffe" botrányról szól, így Jack Thopmson is belekeveredik a sztoriba. A főszerepet a "Potter Albertként" ismertté vált Daniel Radcliffe alakítja, aki Sam Houser bőrébe bújik, a Grand Theft Auto sorozat rémjeként elhíresült szerencsétlen ügyvéd szerepét pedig Bill Paxton kapta.

A Rockstar Gamesnek egyébként semmi köze a filmhez, korábban már be is perelte a stúdió a BBC-t, mivel nem kértek semmiféle engedélyt a történetük feldolgozásához, így érdemes fenntartásokkal kezelni a filmet!

2015.09.03 21:48  ▪ Forrás: IGN  ▪ Írta: Rockstar69

Bence (Visali)
Offline
2015. 09. 03. 22:13
Azért az meglep, hogy a BBC úgy csinál filmet, hogy nem készít interjúkat a vállalattal, akiről az szólni fog

kispocak
Offline
2015. 09. 03. 23:49
Azok alapján amit eddig hallottam erről a filmről,gyakorlatilag semmi olyan nem lesz benne amiért egy GTA-val játszó játékosnak érdemes lenne megnézni. Nem dokumentum film,nem valamelyik játékról szól.Még a BBC is azt nyilatkozta valahol hogy "lesznek benne kitalált elemek".Tehát még csak nem is egy valós sztori lesz.Tulajdonképpen egy játékkészítő cég munkájáról és az ehhez kapcsolódó emberekről,konfliktusokról szólhat. Csak a GTA jót tesz a marketingnek.Lehetne más "erőszakos játék" is a "húzónév",de most ez van épp terítéken.
2015. 09. 04. 13:02
Utálom Daniel Radcliffe -et.

realostew
Offline
2015. 09. 05. 20:26
Én csípem, a fekete ruhás nő vagy mi az isten is egész jó film volt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink