Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA - Tervben van egy esetleges Wii epizód?

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Grand Theft Auto Chinatown Wars-t, sokan azon kezdtek el gondolkodni, hogy a Nintendo DS cím mellett a Rockstar készít-e majd GTA-t a Nintendo Wii-re. Az eladások száma nem lenne akadály, ugyanis Észak-Amerikában jelenleg best-seller a Wii, Japánról nem is beszélve. Sőt, a Rockstar már több játékot is készített a Nintendo interaktív gépére, mint például a Manhunt 2 vagy a Bully: Scholarship Edition.

Ezek után jogos a kérdés, melyszerint a Rockstar Games háza táján tervbe van-e véve egy Wii-re portolt Grand Theft Auto játék. A Take-Two vezérigazgatója, Ben Feder elmondta, hogy a Chinatown Wars fontos lépés a Nintendo-val való jó kapcsolatukat tekintve.

"Mielőtt bármit pontosat is mondanék arról, hogy lesz-e GTA a Wii-re, avagy sem, annyit azonban elmondhatok, hogy a Nintendo és a Take-Two közös munkája igen jól halad." - mondta Ben Feder, majd a következő mondattal folytatta: "Szándékunkban áll ezt a kapcsolatot kiterjeszteni."

Feder még azt is elmondta, hogy a cége nem kis erőfeszítést és időt fektetett a Nintendo-val való közös együttműködésbe, és bár ez nem jelent semmit, az ajtó nyitva áll a további címeket illetően...

2008.09.21 17:56  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Ben Dover

Markee
Offline
2008. 09. 21. 18:49
És vajon mennyit fizet nekik ezért a két részért a Nintendo?

Gege
Offline
2008. 09. 21. 18:51
Manhunt 2 wii-re?

veszek egyet.

Athlon
Offline
2008. 09. 21. 18:53
Kérdés hogy exlúzív rész lenne vagy esetleg multiplatform.

Bence (Visali)
Offline
2008. 09. 21. 19:50
Ez már nem jó, mert akkor Wii-re is kéne gyűjtenem

MateL
Offline
2008. 09. 21. 20:05
Athlon: A Wii adta lehetőségek miatt nem hiszem hogy multiplatform lenne.

Én spec. örülnék egy wii-s gta-nak, mert egy ismerős révén nagyon olcsón tudnék wiit szerezni

walczviktor
Offline
2008. 09. 21. 20:15
LTomi: semennyit. A Rockstart mindenféle plusz fizetés nélkülis is érdekelt abba, hogy a gta sorozatot egy újabb nagy platformra is kiterjessze. Egy olyan platforma ami több millió játékossal bír, és a növekedése még mostanság is több mint megfelelően dinamikus. És ugye eredetileg wii-re készült játékot nem nagyon akarnának átportolni ps3/xbox360-ra mert förtelmesen nézne ki és senki nem venné meg (vagy megvennék csak lejáratnák a címet)

Leone
Offline
2008. 09. 22. 14:18
Makaveli, a PS2-es SA-t is kiadták PC-re.. Csak ugye javítottak a grafikán. Egy kis polírozás után minden jól nézhet ki, szóval ez nem igazán számít hátráltató pontnak.

walczviktor
Offline
2008. 09. 22. 14:22
egy wii szintű grafika elhiszed túl nagy visszalépés lenne pc-n gta4 után? vállalhatatlan. storiesok se jöttek ugye pc-re.. visszalépést többek között a magazinok se honorálják.

Markee
Offline
2008. 09. 22. 15:18
walczviktor:
Egy DS szintű grafika nem visszalépés?

Athlon
Offline
2008. 09. 22. 15:31
Nem mert az az 1. játék volt DS-en és PC-re (valszleg) nem jön ki. És Makaveli PC-s grafikát írt. Én wantoo első hozzászólásához kapcsolódnék.

Leone
Offline
2008. 09. 22. 23:46
walczviktor: Úgy tűnik nehéz felfogni amit mondtam. PC portnál általában javítanak a grafikán. Ez főleg a San Andreas-nál feltűnő. Csak szólok, hogy a Table Tennis is kijött Wii-re és RAGE dübörög alatta.. tehát annak is rontottak, illetve javítottak a grafikáján (Tudom, hogy más kaliberű játék, de itt most a dolog technikai megvalósítását vettem figyelembe.)

KillZZZzonee
Offline
2008. 09. 23. 06:38
van gta advance is gameboyra

walczviktor
Offline
2008. 09. 23. 15:15
Shotgun: Köszönöm a figyelmességed de itt nem arról van szó hog nem érhető számomra a kommented, csupán két különböző véleményen vagyunk. Majd pár esztendő múlva kiderül kinek sikerült jobban megtippelnie hogy fog folytatódni a pc-s vonal; egy uj next-gen grafikás ps3 portal vagy egy feljavított wii-s gta-val.

Leone
Offline
2008. 09. 23. 16:39
Makaveli: Én meg közlöm veled, hogy senki nem beszélt arról, hogy meg fog jelenni. Azt fejtettem ki, hogy technikailag megvalósítható.

walczviktor
Offline
2008. 09. 23. 18:51
Shotgun irta:
,,Makaveli, a PS2-es SA-t is kiadták PC-re.. Csak ugye javítottak a grafikán. Egy kis polírozás után minden jól nézhet ki, szóval ez nem igazán számít hátráltató pontnak."

Ne haragudj hogy ebből arra következtettem, hogy egy esetleges pc-s átirat későbbi megvalósulásán elmélkedsz te is..

Leone
Offline
2008. 09. 23. 19:13
Makaveli írta:
És ugye eredetileg wii-re készült játékot nem nagyon akarnának átportolni ps3/xbox360-ra mert förtelmesen nézne ki és senki nem venné meg (vagy megvennék csak lejáratnák a címet)


Erre válaszoltam azt, hogy a PlayStation 2-es San Andreas sem nézett ki olyan förtelmesen PC-n, mint konzolon. Ezért került nálam szóba a PC átirat. Most jöhettem volna más játékkal, de egy egyértelműen átlátható példát akartam felhasználni, a GTA sorozattal kapcsolatban.

Csak szemléltetésképpen mondtam, hogy a Table Tennis is RAGE alatt fut, ezáltal egy RAGE motorral operáló Wii-s GTA még nézhet ki jól X360-on is, ha átportolják... csak a PC-t használtam, mert az a legváltozatosabb platform.

walczviktor
Offline
2008. 09. 23. 19:36
A table tennis-t csak pár képből láttam futólag, de ahogy te is irtad teljesen más kaliberű, és amit ott meg tudnak csinálni, gta-nál már nem biztos hogy működne. Ugye a RAGE motor hagyján hogy megy de a gta világ jóval komplexebb és az adott hardvernek ezzel is meg kell majd bírkóznia.
Csak a tisztánlátás végett: nem kételkedek egy új graf. motorral érkező wii epizód eljövetelében, csupán abba hogy ha lesz ilyen, azt bármilyen formában átírják pc-re.


Leone
Offline
2008. 09. 23. 20:56
Makaveli: Meg is értem, hogy kételkedsz egy új motorral rendelkező Wii-s GTA PC portjában, de én most arra gondoltam elsődlegesen, hogy ha mondjuk egy Wii-s GTA RAGE alatt futna (Table Tennis) lebutított grafikával, akkor simán elképzelhető egy feljavított grafikával és textúrákkal rendelkező verzió, ugyanebből a játékból. Ami ugyebár lehetséges, mivel a Rockstar szakemberei nem egy textúraszettel dolgoznak, hanem mindig az adott játékhoz viszik lejjebb, vagy feljebb egy-egy kép felbontását.

Végig erre gondoltam, valszeg teljesen más dologra gondoltunk.

walczviktor
Offline
2008. 09. 23. 21:34
Nah most újat mondtál, így már tényleg van értelme a Pc-s átiratnak. Eddigelé nem ismertem hogy így készül a játék grafikai része.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink