Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Drogdíler minijáték

Pár napja a Nintendo Power magazinnak köszönhetően számos új információt kaptunk a Chinatown Wars-ról, sőt néhány kép is napvilágot látott. Ezúttal az Edge magazinnak köszönhetően fény derült egy újabb ficsőrre a játékból.

A Nintendo Power cikkében elhangzott, hogy a GTA CW számos élvezetes minijátékkal fog szolgálni, és bár a Nintendo DS elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, ez nem jelenti azt hogy csak gyerekeknek való játékokat készítenek rá - nem véletlen kapott a Chinatown Wars is M osztályozást az ESRB-től. Az Edge magazin a napokban készített egy interjút Dan Houserrel, a Rockstar egyik alapító tagjával ezzel kapcsolatban.

"A Chinatown Wars nem egy családi játék lesz - nem ilyen játékot csinálunk. Sosem lennénk sikeresek, ha ilyesmivel foglalkoznánk." (Dan Houser, Edge magazin)

Természetesen a média egyes szervei máris bírálni kezdték a fenti kijelentést, de így legalább a Rockstarnak nem sokat kell a GTA játékok reklámozásával foglalkozni, mondván, megteszik azt a felháborodott aktivisták, akik csak a rosszat látják a játékban. Dan a következőkkel folytatta:

"A Nintendo szerette volna, ha csinálunk egy GTA-t, és mi szerettünk volna egy GTA-t csinálni az ő platformjukra. Ők nem akartak egy gyerekeknek való GTA-t, és mi sem vagyunk érdekeltek olyan játék készítésében, mely eltérne a szokványos stílusunktól."

A hír lényegére rátérve, a Rockstar már régóta szerette volna a drogkereskedelmet olyan szinten beleépíteni a játékba, hogy közvetlenül kereskedni is lehessen vele. A játékban található drogdíler minijáték (angolul drug dealing mini-game) segítségével lehetőségünk nyílik főhősünkkel 6 féle drogfajta eladására, pénzszerzés céljából. A drogból származó bevétel sokmindentől függhet, például hogy a város mely területén akarod eladni a cuccot, és ezt milyen gyakran akarod megtenni. Remélhetőleg az Edge magazin következő számában még több infót kapunk a játékról, mindenesetre véleményünk szerint ez a drogos minijáték igen nagy visszhangot fog kelteni a sorozatot ellenzőkben.

GTA

Végezetül a T3 oldalának köszönhetően hozzájutottunk egy képhez is, mely ezt a kis minijátékot hivatott prezentálni. A képből megtudhatjuk, hogy a hat drogfajta a következő: heroin, kokain, ecstasy, sav, marihuána és erős nyugtatók. (A fentebb látható kép a felső kijelzővel együtt ITT látható)

2008.09.25 15:34  ▪ Forrás: Edge  ▪ Írta: Ben Dover

jana4
Offline
2008. 09. 25. 15:54
lol... ötletes

gyorgyricsi
Offline
2008. 09. 25. 16:36
húúú ez nagyon durva
remélem a kövi gta ban is lesz mert ez nagyon állat (cannabis 4ever)


Offline
2008. 09. 25. 18:01
szerintem egy kicsit hasonlítani fog a vice city storiesre

MateL
Offline
2008. 09. 25. 18:21
Ott csak üzletágakat lehetett alapítani de itt meg te magad vagy a díler Ez először fordul elő a GTA-ban tudtommal...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink