Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Utoljára 00 éve 00 napja 00 órája 00 perce és 00 másodperce jelent meg új Grand Theft Auto játék
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Budapesten is lesz stúdiója a Benzies-féle formációnak!

Edinburgh és Los Angeles mellett Magyarországon, Budapesten is fejlesztik majd az Everywhere nevű ambíciózus játékot, melynek atyjai a Rockstar Games-től kivált hármas – Leslie BenziesColin Entwistle és Matthew Smith.

A hazai stúdiót az a Kristoffer Waardahl vezeti majd, aki Crytek Hungary élén már bizonyított, keze alatt pedig tapasztalt AAA, mobilos és VR fejlesztők fognak dolgozni. Waardahl nevét olyan címekhez köthetjük, mint a Ryse: Son of Rome, The Collectables és a Crysis Warhead.

Matthew Smith a GamesIndustrynak büszkén dicsekedett a cég lépéséről, a magyarországi csapat elképzelései, kreativitása és korábbi munkássága telitalálatnak bizonyult az Everywhere számára. Wardaahl pedig nagyon büszke, hogy a team a fejlesztői gárda magjának része lesz.


A budapesti csapat

A játék hivatalos oldalán már megjelentek a budapesti állásajánlatok is.

Az Everywhere célja, hogy kilépjen a megszokott korlátok közül, és valami teljesen új élményt nyújtson a játékosok számára. Most már az is egyértelműen kiderült a projektről, hogy nyílt válgú lesz.

A GTA sorozat egykori producerének és két társának új játékáról bővebben korábbi hírünkben olvashattok.

2017.02.08 18:45  ▪ Forrás: GamesIndustry.biz  ▪ Írta: Visali

Rockstar69
Offline
2017. 02. 09. 00:01
Még mindig alig akarom elhinni. Ez zseniális.

NikitaDragovich
Offline
2017. 02. 09. 15:38
Ez csodálatos hír!

dani.szentgali
Offline
2017. 02. 10. 20:58
Basszus... most először bánom, hogy kiléptem az emelt szintű informatikai szakról. Ebbe a csapatba szívesen beszálltam volna fejlesztőnek! Ráadásul valóban nagyon nagy megtiszteltetés, hogy végre Magyarországon, Budapesten is összeáll egy komolyabb erőt képviselő videojáték-fejlesztő gárda. Azért ez nem mindennapi dolog, úgyhogy valóban nagyon király!
Ui.: Végre valamilyen szinten értelmét nyeri az a kijelentés, hogy "Magyarország erősödik!"

wantoo
Offline
2017. 02. 12. 22:17
dani.szentgali: Tipp: ha erdekel a tema, attol, hogy kileptel egy olyan szakrol (ami a temaban valoszinuleg amugy sem sokat lenditett volna elore komolyabb szinten), meg lehet ez a jovod

dani.szentgali
Offline
2017. 02. 14. 12:16
wantoo: Hát ebben igazad van, csak az a gond, hogy valamilyen szinten azért érintette a témát a dolog, hiszen tanultunk - khm, tanítottak - programozást, nagyon az alapokat, először Comenius Logo-t, majd Pascal-t, aztán jött a C#, most meg azok, akik velem ellentétben maradtak a szakon, jelenleg NetBeans-t tanulnak. És az őszintét megvallva, nekem már a Pascal-nál is komoly gondjaim voltak, úgyhogy nem hiszem, hogy egy ilyen fejlesztőcsapatba valaha bekerülhetnék a jövőben. Sajnos a programozás nálam teljesen kilőtte magát, sokat próbálkoztam vele, de egyszerűen nem tudom felfogni, nem erre születtem. Bár az is igaz, hogy egy játékfejlesztő csapatba sem csak és kizárólag programozók kellenek, hiszen a programozók feladata "csak" a karakterek/figurák/játékelemek mesterséges intelligenciájának elkészítését jelenti, a karaktereke/pályákat/játékelemeket mind-mind dizájnerek készítik, akiknek nem kell tudniuk programozni. Úgyhogy dizájner még éppenséggel lehetek.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink