Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mostantól szebben fut az első Red Dead Redemption Xbox One X-en

Mióta tavaly novemberben debütált a Microsoft prémium kategóriás játékkonzolja, a cég már nem csak arra ügyel, hogy a legjobb Xbox 360 játékokat Xbox One gépeken is játszhatóvá tegye, de a visszafelé kompatibilitás mellett egyes játékok kisebb feljavítást is kapnak az Xbox One X képességeit kihasználva – a klubhoz pedig most az első Red Dead Redemption is csatlakozik.

Mostantól nagyobb felbontásban, magnövelt látóhatárral és látványosan szebb élekkel jelenik meg a játék Xbox One X-en, így aki betervezett egy nosztalgikus új végigjátszást a második rész érkezése előtt, vagy szeretné megismerni az első játékot, most több motivációt kapott a játék beszerzésére, vagy épp újra elővételére.

A játék digitális és lemezes változata egyaránt játszható Xbox One X-en.

2018.04.11 13:12  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Visali

Maccs
Offline
2018. 04. 11. 19:16
Valami eszméletlenül jol néz ki!!

dani.szentgali
Offline
2018. 04. 12. 00:40
Valóban nagyon szép! Jól áll a játéknak, hogy sokkal élesebb és kevésbé pixeles a kép. A látótávolság megnövelése meg lassan már az összes előző generációs játéknál kötelező, hiszen csak most, az újabb és erősebb generációhoz viszonyítva látszik csak igazán, hogy a régi játékok látótávolsága mennyire homályos és pixeles volt. Szóval tényleg nagyon jól néz ki, bár komolyabb remastered szinttől messze van és azért akkora pluszt talán nem ad, így nem bánom annyira, hogy nekem kimarad. Meg őszintén szólva én már a második résszel játszanék.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink