Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Csatlakozott a Grand Theft Auto V az Xbox Game Pass játékkönyvtárához!

Mostantól bárki játszhat Xbox One-on a Grand Theft Auto V-tel, aki rendelkezik Xbox Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate tagsággal! Ezzel a GTA V az első Rockstar Games játék, ami csatlakozik a Microsoft előfizetés-alapú szolgáltatásához, melynek köszönhetően egy több, mint kétszáz játékot tartalmazó könyvtárhoz férhetünk hozzá, amíg aktív a tagságunk.

A játék egyelőre csak a konzolos játékkínálatba került bele, de természetesen a teljes játék elérhető a sztorival, illetve ha van Live Gold tagságunk, vagy Game Pass Ultimate előfizetési opciónk van, a GTA Online is elérhető.

A játék telepítését a konzolon a Store adatlapról, vagy a könyvtár menüben, azon belül a Game Pass menüpont "Ready to Install" fülére navigálva indíthatjuk el.

2020.01.03 16:10  ▪ Forrás: Xbox  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink