Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar Games is komolyan veszi a koronavírust

Valószínűleg már mindenki értesült róla, hogy világszerte komoly fenyegetést jelent a COVID-19 vagyis a koronavírus, éppen ezért a Rockstar Games is lépéseket tett a dolgozói biztonságának érdekében.

Vasárnap Twitter-en ma pedig Facebook-on is posztoltak arról, hogy a vírus miatt hosszas szervezés és megbeszélés után úgy döntöttek, hogy világszerte minden studiójukat távoli munkára szervezik át. Ez annyit jelent, hogy aki csak teheti otthonról dolgozik, de a fejlesztők biztosítattok róla, hogy ez a fejlesztésekre nem lesznek hatással, továbbra is számíthatunk minden héten valami újdonságra és nagyobb szabású tartalmak is várhatók.

Azonban fontosabbnak tartjuk kiemelni a cég példaértékű magatartását, és mi is arra buzdítunk mindenkit, hogy aki teheti maradjon otthon, mert jelenleg ez az egyetlen módja, hogy lassítsuk a vírus terjedését ezzel megakadályozva az egészségügyi rendszer összeomlását.

A Rockstar Games Twitter bejegyzése

2020.03.17 18:20  ▪ Forrás: Twitter  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 18. 16:30
Felelős döntést hozott kedvenc fejlesztőgárdánk is. Én is itthon vagyok, és mindenkinek azt tanűcsolom, hogy tegyen hasonlóképp!

totyak
Offline
2020. 03. 19. 16:58
dani.szentgali: Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ha mindenki otthon marad, csődbe megy az ország és persze a polgárok is. A munkát el kell végezni, nem mindenki tud home office-ban lenni.

Luszie
Offline
2020. 03. 19. 18:35
Na ez az.
Én is mostanában picit ingázok Szeged és Félegyháza között, de ezt pl. próbálom nullára redukálni... Egy jó kis koronavírus nekem se hiányzik.

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 23. 18:16
totyak: Ez igaz sajnos. Kár, hogy MO így el van baszva pénzügyileg, az lenne pedig egy ilyen helyzetben a normális, ha mindenki kapna 2-3 hét fizetett szabadságot. Persze nyilván én is tudom, hogy ez itthon sajnos nem ilyen egyszerű történet, sőt igazából egyáltalán nem kivitelezhető. Igazából a "mindenki maradjon otthon" mondatom azokra az emberekre vonatkozik inkább, akik sokakkal ellentétben, viszont hozzám hasonlóan megtehetik, hogy otthon maradnak, viszont mégsem teszik.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink