Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Red Dead Redemption 2 váltja a GTA V-öt az Xbox Game Pass-ben

Januárban csatlakozott az első Rockstar Games játék Xbox Game Pass konzolos repertoárjához, a Grand Theft Auto V nagy meglepetésként lett elérhető minden tartalmával az összes Game Pass előfizető számára, májusban pedig átveszi helyét a kínálatban a Red Dead Redemption 2.

A Microsoft sikeres előfizetés alapú szolgálatában ma már több, mint 200 játék játszható alacsony havi díjért. Május 7-től a GTA5 ugyan búcsúzik, de az Xbox One játékosoknak lehetősége lesz átélni Arthur Morgan és a Van der Linde banda epikus történetét, és belekóstolni a számos szerepkört és kidolgozott passzív módot (Defensive Mode) is tartalmazó Red Dead Online-t.

A Red Dead Online-hoz Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetés szükséges.

2020.04.23 15:47  ▪ Forrás: Xbox Wire  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 23. 18:07
A Game Pass csak Xboxon van? PC-re Xbox app révén nincs?

totyak
Offline
2020. 04. 23. 18:51
dani.szentgali: Ez engem is érdekelne, mert így nagyon jó lenne PC-n játszani a játékkal. Elég jutányos 300Ft-os áron lehet egy hónapot tolni ezzel a passal.

Bence (Visali)
Offline
2020. 04. 23. 23:17
dani.szentgali: Van Xbox Game Pass PC-re is, de a kínálat egy része átfedésben van, ey másik része egyéni. Ez egy külön előfizetés, ami vagy külön vásárolható meg, vagy együtt egy pakkban a konzolossal valamivel drágábban (ez a Game Pass Ultimate). Ahogy az a bevezőben is benne van, csak a konzolos Xbox Game Pass-hez csatlakozik az RDR2. Egyébéként sem a GTA V, sem a Red Dead Redemption 2 nem érhető el a PC-s Microsoft Store-ban sem, anélkül pedig biztosan nem lesz Game Pass-es.

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 27. 12:25
Bence (Visali): Ja értem. Köszi az infót, ezekről én személy szerint nem tudtam. Hát kár érte, mert azt hittem a kettő pass ugyanaz, mivel a Microsoft kb. már majdnem teljesen egybeolvasztotta az Xbox-ot meg a PC-t. Évekkel ezelőtt, amikor Xboxos voltam, egyáltalán nem volt erre példa. Aztán emiatt azt hittem, hogy ugyanaz a game pass is, de ezek szerint akkor nem. Na mindegy, nekem nem tragédia, megvan konzolra is, ráadásul bár tuti elfutna a PC-men, valószínűleg az én belépő szintű középkategóriás hardverem nem nyújtana annyival szebb teljesítményt, mint a PS.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink