Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Eleged van a GTA Online-ból? Nyugi, most már tényleg nem vagy egyedül!

A Grand Theft Auto V és GTA Online csütörtöki újra bejelentése teljes meglepetésként ért valamennyi rajongót, ráadásul ez lett az első cím, amivel felvonultatta a Sony az első PlayStation 5 játékainak sorát. Az esemény enyhén szólva felrobbantotta az internet, ugyanis ez a lépés a Rockstar Games részéről teljesen megosztó lett, de az egyre nagyobb sikerekkel büszkélkedő multiplayerből úgy látszik, a játékosok jelentős részének mégis már elege van.

A bejelentés egy másfél perces trailer formájában történt, melyre a PlayStation hivatalos YouTube csatornáján, az IGN és a GameSpot csatornáján egyaránt dupla annyi, vagy legalább 50 százalékkal több a Dislike-ok aránya a kedvelésekhez képest, és jól láthatóan napokon belül a Rockstar Games csatornáján is meg fog fordulni az arány.

Cikkünk írásakor:

  • PlayStation @YouTube: 47 ezer like, 91 ezer dislike


  • IGN @YouTube: 10 ezer like, 15 ezer dislike


  • GameSpot @YouTube: 2.3 ezer like, 4.7 ezer dislike


  • Rockstar Games @YouTube: 62 ezer like, 59 ezer dislike


A GTA Online pályafutása végeláthatatlannak tűnik, miközben az új helyszínre, új karakterekre, új történetre kiéhezett rajongók mellett úgy tűnik végre egyre többeknek lesz elege az idén hetedik éve "legújabb" GTA játékból. Ez pedig csupán az egyik oka lehet a sok dislike visszajelzésnek.

A játékosok zömében felcsillant a remény, amikor felsejlett a Rockstar logó egy PS5 bejelentés legelején, majd meglátta ugyanazt, amivel hét esztendeje játszik, ráadásul az egész bejelentő videó a megjelenés előtti trailerek összemontázsolásából állt, vagyis még csak arra sem vette a fáradtságot a Rockstar, hogy egyáltalán megmutassa, miért lenne érdemes harmadszorra is megvennünk ugyanazt a terméket.

Ez a játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült, emiatt tele van butításokkal. Hiába lett csilivili a PS4 és Xbox One konzolokra feljavított változat, a fények és a tükröződések gyönyörűek, miközben arra sem képes a játék, hogy észre vegye freemode-ban, ha egy játékos passzív módban van, és nem őt érinti egy másik játékos küldetése (spoiler: az ellenfelek simán elkezdenek üldözni boldogot, boldogtalant). Ezek a gyerekes keretek pedig könnyen lehet, hogy az újgenerációs platformokon is megmaradnak.

Mém válogatás 

A rajongók természetesen nem csak dislike gombok nyomogatásában élték ki felháborodásukat, a top kommentek közül valamennyi negatív mindegyik említett YouTube csatornán, és persze beindultak a mémgyárosok is – utóbbiak munkáiból készítettünk most nektek egy összeállítást:

És végül egy remekül elkapott streamer pillanat...

... és még egy...

...meg még egy.

A visszajelzések ha mókásak, ha nem, ugyanazt jelzik: nem akarjuk, hogy a GTA6 legyen a Rockstar Games Elder Scrolls 6-a!

2020.06.16 20:54  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali)

Jimmy Pegorino
Offline
2020. 06. 16. 23:16
Teljesen igazuk van az embereknek! Nagyon szeretem a Rockstart, meg az összes játékukat, de ez már átmegy egy bizonyos határon. Van bőr a képükön ezt harmadjára eljátszani... És úgy hangozták be, hogy ez mekkora eget verő királyság. Szégyen...

dvflls
Offline
2020. 06. 18. 16:57
Az még hagyján, de még új snitteket sem voltak képesek felvenni a "tralerhez"... Szánalmas férgek, szerintem leigazolhatták Bobby Kotick-ot a céghez.

totyak
Offline
2020. 06. 18. 17:21
Én csak egy dologban bízom, hogy lemezen már nem adják ki. Az én hülyeségem, talán sokan nem is értitek meg, de betegesen gyűjtöm a GTA fizikai kópiáit. Sajnos, ha lemezen is kijön, előbb-utóbb kénytelen leszek megvenni, nem bírom megállni. lehet, hogy csak évek múlva, lehet, hogy még nem is lesz PS5-öm, de a játék akkor biztosan meglesz.

dani.szentgali
Offline
2020. 06. 18. 20:47
Ez már nettó felháborító. Az egyetlen jó ebben az egészben, hogy zseniális mémek születtek a bejelentés okán, személyes kedvencem egyébként Rockstar69/Feri barátunk méme, ami a legelső mém a felsorolásból. Azt hiszem, jó páran így reagáltunk a bejelentésre amikor 2011 óta harmadjára is meghallottuk Michael Fuckin' Townley unásig ismert első mondatát. Alapból elfogadtam idáig, hogy a kevés játék, a sok Online bug és a rengeteg halasztgatás, titkolózás, rajongók agyait húzás ellenére a Rockstart jobban tiszteljük, szeretjük, mint a többi játékfejlesztőt, akik bár a fenti idegesítő dolgokat és módszereket többnyire mellőzik, minőségben jóval gyengébb játékokat tesznek le az asztalra, melyeken látszik, hogy nem volt más céljuk vele, mint hamar összecsapni, majd a létező legnagyobb profitért kiadni egy innovációkat és újításokat abszolút mellőző, gyenge minőségű, korábban többször eladott trükköket unásig elsütő hányadékot. A bejelentés óta viszont rájöttem, hogy bár az RDR2-vel mutatott némi javuló tendenciát a Rockstar, mely halvány reményt adott arra, hogy talán mégsem fordulnak ki teljesen önmagukból és nem felejtik el honnan jöttek, sajnos már a Rockstar is ugyanúgy áll hozzá a játékfejlesztéshez, mint a többi cég, akikkel szemben idáig mindig büszkén lehetett apropóként, ellenpéldaként, igazi "bezzegként" felhozni a Rockstart. Itt bizony már ugyanaz megy, mint egy EA, Activision vagy Ubisoft stúdióban, vagyis a rajngóikat teljesen leszarva, csakis a profitot nézve kiadják ugyanazt kisebb frissítésekkel, szinte nulla erőfeszítéssel, csakis a profitot szem előtt tartva. Nem találok szavakat. Nagyot csalódtam a Rockstarban, de valahol a GTA közösségben is, hogy hagytuk, hogy ez idáig fajuljon. Annak viszont örülök, hogy egyre többen kezdik megunni a GTA 5-öt és az Online-t és kezdenek felébredni, rájönni hogy nem a szaros kis Online Updatekre van már szükség egy 7 éves játékban, hanem egy teljesen új részre. Bízom benne, hogy a GTA5 és Online rémuralma a PS5 generációban megtorpan majd, mert már nem fogják annyian tolni és újra megvenni a joggal felháborodott rajongók, ezzel rákényszerítve a teljesen ellustult Rockstar-t, hogy nagyobbat lépjenek annál, mint hogy egy hétéves játékot tolnak le nagy büszkén az ember torkán teljes áron, mint azt a fentebb említett cégek szokták. Csak mi, rajongók és a felháborodásunk tudja most már észhez téríteni a Rockstart és legyőzni a GTA5-öt/Online-t.

Rockstar69
Offline
2020. 06. 18. 22:33
totyak: Szerintem biztosan jön dobozosan is.

Luszie
Offline
2020. 06. 19. 12:00
Rockstar69: Szerintem is, sajnos...

btw, a reackió videók zseniálisak...

dani.szentgali
Offline
2020. 06. 20. 23:22
Rockstar69: Ugyanazt a játékot minden évben a polcra tenni? Úgy látszik tanult a Rockstar az EA-től... sajnos.
Luszie: Hát a videók és a mémek nagyok! Mint említettem, ebben az egész káoszban ez az egyetlen örömteli momentum. Bár erről az örömről én szívesen lemondanék, ha visszakapnánk a 10 évvel ezelőtti Rockstar Games-t...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink