Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Fenntartja a Take-Two a GTAViceCityOnline.com domain nevet

Lefoglalta és frissítette a gtavicecityonline.com domain nevet a Take-Two Interactive, a Rockstar Games anyavállalata.

A WhoIs adatok alapján a domain már 2009-ben regisztrálásra került – igaz az nem derül ki, hogy a kezdetektől fogva a Take-Two kezében volt-e –, viszont ami érdekes, hogy idén, 2020.03.23-án újították meg újra annak ellenére, hogy 2021. novemberében jár le.

Az URL egyelőre nem vezet sehová, a Rockstar Games oldalára semmi, ami más befoglalt domaineknél szokása a kiadónak. Könnyen lehet, hogy ezt a webhelyet csak a biztonság kedvéért tartja magánál a Rockstar Games, főleg mivel a gtaonline.com link sajnos nem került a kezükbe, de ugyanígy kapcsolódhat egy komolyabb projekthez.

A Rockstar Games ez év végén a legnagyobb eddigi GTA Online frissítés kiadására készül.

A borítókép illusztráció, a GTA Vice City Stories egyik promóciós artworkje.

2020.08.18 08:57  ▪ Forrás: AllGamesDelta  ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2020. 08. 18. 12:01
Alapjáraton én is csak arra tippelnék, hogy a biztonság kedvéért lefoglalták a domaint, nehogy valaki elhappolja, de a hír utolsó mondata, miszerint jön egy hatalmas GTA Online frissítés, talán némi magyarázatot adhat. lehet, hogy Vice City-be látogathatunk az Online részen keresztül. Jól össze lehetne fűzni az egész dolgot, ha a következő epizód meg tényleg Vice City-ben játszódna. Kicsit előreszaladtam

dani.szentgali
Offline
2020. 08. 18. 12:22
totyak: Igen, ez nekem is eszembe jutott. Tökéletes felvezetés lenne, ráadásul manapság más cégek is a régi játékuk egy-egy nagyobb frissítésével vezetik fel az új részt. Nem lenne meglepő húzás, ha a Rockstar ilyen fronton is beállna a sorba a többiekhez. De persze még semmi sem tuti, majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Viszont ez a domain név levédés még önmagában nem hiszem, hogy jelen állapotában bármi komolyat is jelentene. Legalábbis inkább 50-50 rá az esély. Na, majd meglátjuk.

Bence (Visali)
Offline
2020. 08. 18. 13:55
Az egészben az a legérdekesebb, hogy a gtalibertycityonline.com viszont még szabad.

tatec
Offline
2020. 08. 18. 20:12
Szerintem az a kérdés,hogy egy Remaster lesz mint a szeptemberben megjelenő MAFIA vagy egy teljesen új GTA Vice city?

d6d6ful
Offline
2020. 08. 18. 20:47
Aztán még talán az is lehet, hogy a Vice City Stories-t adják ki mobilra online tartalommal Ki tudja

Bence (Visali)
Offline
2020. 08. 18. 21:24
d6d6ful: Én meguntam a várakozást, inkább kértem kölcsön egy PS3at. A VCS esetében az az elszomorító, hogy már egyáltalán nem lehet megvásárolni a játékot. Az egyik tippem a zenei licencek lejárta, de jobban belegondolva elég sok olyan témát érint a játék, amiből ma már biztos nagy botrányt csinálnának – gondolok itt főleg a nőkkel való bánásmódra, csecsemő van a játékban, akinek a mamája olykor felszippant egy csíkot. Talán nem akarnak ebbe belemászni. Nagyon büszkék voltak, hogy a Red Dead Redemption 2-ben odafigyeléssel komoly női karaktereket építettek fel. Pedig bármennyire is kb. a legbugosabb GTA a Vice City stories, szerintem ebben voltak a legjobb küldetések.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink