Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Sikerrel zárult a múlt héten hirdetett Heist kihívás!

Elindult az újabb GTA Online hét, ahol most főleg a klasszikusabb GTA élmény kerül előtérbe, de ami ennél is fontosabb, hogy az új helyszínről is érkezett egy videó!

Sejtelmes videó az új helyszínről

Ma délután a Rockstar Games egy rövid videót tett közzé, amelyben néhány pillanat erejéig láthatjuk a decemberben érkező új helyszínt is. Érdemes lassítva nézni a videót és megállítani a 2. és 3. másodpercnél, ahol láthatunk egy kis falut egy hegytetőn illetve néhány ültetvényt is. Az El Rubio feltehetően egy személyre vagy bandára utal, a John Doe nevet pedig az Egyesült Államokban általában az azonosítatlan elhunytaknál használják. Egyes források szerint a videó végén (egyébként Los Santos partján) fekvő hulla már most is feltűnik alkalmanként, érdemes lehet lecsekkolni, hátha ti is összefutottok vele.


Bónuszok

 

  • Tripla RP és GTA$ jár a Land Races versenyekért
  • Dupla RP és GTA$ jár a Gerald's Last Play küldetésekért 
  • Tripla RP és GTA$ jár a Superyacht Life küldetésekért
  • Dupla RP és GTA$ jár a Diamond Adversary Series módokért
  • Dupla RP és GTA$ jár a Running Back Remix játékmódért

Továbbá akinek november 25-ig sikerül nyerni egy Business Battle Event-et, ingyen kap egy Blue Dot Tech maszkot.

Az is kiderült, hogy a múlt héten meghirdetett Heist kihívás sikeres volt, sikerült jócskán túllépni a kitűzött 100 milliárdos határt és több, mint 1 billió dollárt hozott össze a GTA Online közössége, ezért ahogy azt ígérték, minden játékos, aki hozzájárult ehhez az összeghez (vagyis teljesített egy heist finálét) ingyen kap egy különleges járművet a következő nagy GTA Online frissítés megjelenésekor, ami valamikor decemberben várható.

Szerencsekerék

Ezen a héten az Överflöd Autarch került a pódiumra.

Kedvezmények

Yachtok -30%
Yacht fejlesztések és módosítások -30%
Minden hajó -30%
Progen T20 -40%
Dinka Sugoi -40%
Truffade Thrax -30%
Lézerfegyverek (Widowmaker, Up-n-Atomizer, Unholy Hellbringer) -40%

Prime Gaming kedvezmények

  • GTA$200.000
  • Ingyen Vespucci Canal Night Club
  • 80% kedvezmény az Imponte Nightshade árából
  • 60% kedvezmény a Declasse DR1 árából

PlayStation Plus tagok kedvezményei

A PlayStation Plus tagok minden hónapban $1 000 000 dollárt kapnak a GTA V PlayStation 5-ös megjelenéséig, ha játszanak a GTA Online-nal.

A tematikus hét november 25-ig tart!

2020.11.19 16:07  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 11. 20. 18:52
Szuper, az új helyszín már eléggé aktuális volt, kellett a fejlődés ilyen téren. Nagyon szükség volt rá. Remélem, azért nem egy aprócska terület lesz és nem csak a rablás erejéig látogathatunk el oda, hanem amúgy is, illetve jó lenne, ha a játék minden platformon egybe tudná kezelni ezt az új térképet/szigetet. Na meg persze az is jó lenne, ha minél kevesebb előfeltételhez lenne kötve a Heisten való részvétel, illetve magára a szigetre való látogatás is, szar lenne csak amiatt kimaradni mert nincs több milliárdom meg repülő autóm, vagy 1000-res szintem. Na, de majd decemberben meglátjuk, mindenesetre bizakodó vagyok, csak nehogy csalódás legyen a vége.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink