Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rejtélyes helyre vezetnek az új GTA Online Heist teaser videójában elrejtett koordináták

A YouTube-on tevékenykedő West Highland Productions érdekes dologra hívta fel a figyelmet.

A múlt hét csütörtökön közzétett kedvcsináló videóban végig láthattunk egy koordinátát, ami egy érdekes helyre utal. Ha rákeresünk erre a koordinátára (38.527N 79.6129W) az Egyesült Államokban található Virginia állam területére kalauzol el a térkép egy erdős, füves területre. Ez önmagában még nem is lenne érdekes, de ha műholdas nézetre váltunk, érdekes látvány tárul a szemünk elé.

Az itt található út meglehetősen emlékeztet egy római hatosra, de akár az is beszédes lehet, hogy a Virginia szó első két betűje is egy római hatost ad ki. Persze lehet csak a véletlen műve az egész, de ha a fejlesztők véletszerűen írták volna be a koordinátákat valószínűleg ők is utánanéztek volna, nehogy esetleg valami kínos helyre vezessen.

Mindenesetre, ha szándékos utalásról van szó, akkor sem feltétlenül kell arra számítani, hogy a decemberben érkező The Cayo Perico Heist gyakorlatilag egy GTA 6 bejelentés lesz, feltehetően inkább csak kisebb nyomokat, utalásokat találhatunk a következő részt illetően.

Mit gondoltok? Lehet alapja a feltevésnek, vagy csak a kiéhezett rajongók látják bele mindenbe a következő GTA bejelentését?

2020.11.23 17:47  ▪ Forrás: West Highland Productions  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 11. 24. 13:46
Én szeretném azt hinni, hogy van valóságalapja, de szerintem ezt inkább a GTAV/Online-ból kiábrándult, új GTA-ra vágyó rajongók látják bele ebbe az egészbe. Persze lehet, hogy a Rockstar direkt csinálta, viszont a jelenlegi helyzetben és hozzáálásukat elnézve inkább odaszúrás, beszólás szagú nekem ez az egész azok számára, akik új részt akarnak, hiszen egy teljesen üres, kihaltnak tűnő erdőrészletet láthatunk a képen, szóval szerintem ha van is ennek valami üzenete a játékosok felé, max annyi lehet, hogy kapjátok be, nem kaptok GTA6-ot, mivel mi még mindig kurva jól elvagyunk az Online-nal és eszünk ágában sincsen komolyabban dolgozni. Meg szerintem Virginia, bár érdekes és változatos területű állam, nem gondolom hogy egy GTA itt játszódna. Főleg, hogy a Rockstar látszólag a már meglévő, korábbi GTA területeket HD-sítve/felújítva igyekszik új GTA-kat csinálni, a legutóbbi két rész is korábban már látott városok, területek feljavított és kibővített változatain játszódtak és nem hinném, hogy ha még ebben az életben lesz GTA6, akkor pont Vice City-t hagynák ki a felújításból. szóval szerintem új epizód új helyszínére semmiképp sem utalhat ez a kép, én amolyan fricskának tudnám jobban felfogni a terület üressége és a római hatost formáló kopár földútszakasz miatt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink