Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hamarosan új klub nyílik a kaszinóban!

Hamarosan egy új underground klub nyílik Los Santos keleti részén, ahol három DJ is tiszteletét teszi a világ minden tájáról.

Már jó ideje furcsa zajokat hallhatunk, ha a kaszinóban megvásárolható lakásunkban tartózkodunk, a kaszinó tetején pedig építőanyagokat is találunk. Most végre kiderült, hogy mi van készülőben: hamarosan egy új szórakozóhely nyílik a The Diamond Casino & Resort épületében. A The Music Locker minden értelemben véve underground lesz. Az új klub a kaszinó alatt kapott helyet, és az itt játszó DJ-k is ezt az irányvonalat képviselik majd. A nyitás első hetében a Detroit-i Moodymann zenél majd, később pedig a német Keinemusik és a Palms Trax mixeire is bulizhatunk majd.

A The Music Locker mindenki előtt nyitva áll majd, de aki saját Penthouse-szal rendelkezik a Diamond kaszinóban, a klub VIP részlegébe is beengedést nyer. Azt még pontosan nem közölték, hogy mikor nyit meg az új szórakozóhely, de valószínűleg a december 15-én érkező The Cayo Perico Heist-tel érkezik majd. A fejlesztők azt ígérik, hogy ez lesz a legnagyobb zenei frissítés a GTA 5 megjelenése óta és hamarosan további infókat is közölnek az új rádiókról és további DJ-kről, valamint a meglévő állomások zenei bővítéséről.

2020.12.06 12:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink