Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Így szerezd meg a The Cayo Perico Heist rejtett fegyvereit

A GTA 5-höz érkezett The Cayo Perico Heist frissítéssel három új fegyver is érkezett. A Military Rifle egyből megvásárolható a fegyverboltokban 397 500 dollárért a másik kettő megszerzéséhez viszont bizonyos követelményeket is teljesíteni kell, ebben a cikkben most ehhez nyújtuk segítséget.

El Rubio arany pisztolya

A drogbáró pisztolya teljesítményét tekintve leginkább a Marksman Pistol-ra emlékeztet. Ezzel is egy golyót tudunk kilőni újratöltés nélkül, viszont elég nagyot sebez, akár egy lövéssel is leteríthetjük vele ellenfelünket. Csövén a németül írt "Mit offenen armen" azaz magyarul "Tárt karokkal" felirat szerepel. Sokakat Az aranypisztolyos férfi (The Man with the Golden Gun) című kilencedik James Bond film arany pisztolyára emlékeztet.

Megszerzéséhez Los Santos-ban kell kizsebelni egy részegen alvó őrt. Jelenlegi információink szerint 10 helyen jelenhet meg ez a random event. Ha egy ilyen közelében vagyunk, megjelenik egy kék pont a térképen és egy üzenet a bal felső sarokban, hogy lehetőségünk van megszerezni a kulcsot. Ez akár helikopterrel közlekedve is megjelenhet, de nem kell megijedni, ha egy kicsit túlszaladunk rajta, ha visszamegyünk újra kijelzi az őr pontos helyét. Ezek az eventek akár üres szerveren is előfordulhatnak, viszont nem tűnnek fel egyből, tehát érdemes meglátogatni mindegyik helyszínt, vagy esetleg az is segíthet, ha az egyik ilyen hely közelében várakozunk.

Ha megszereztük a kulcsot a rablás fináléjában El Rubio irodájában az íróasztala jobb szélén lévő fiókot kell kinyitni, hogy megszerezzük a fegyvert. Ha ez is sikerült, és teljesítjük a rablást, egy ammu-nation-ben ingyen "meg kell vásárolni" a pisztolyt, amit így szerencsére örökre megtarthatunk. A továbbiakban linkeltünk egy térképet és képeket a random eventek helyéről. Az utolsó narancssárgával jelölt 10. helyszín még nem lett teljesen megerősítve, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni.

Kattints a képre a térképért

#1 Downtown, Vinewood a Pitchers-nél.
#2 A Legion Square közelében lévő megvásárolható Nightclub közelében lévő sikátorban.
#3 Rancho, a Hi-Men klub közelében.
#4 A Bahama Mamas West-nél a fal tövében.
#5 A Del Perro Beach-nél lévő mólón.
#6 Banham Canyon, a Rob's Liquor közelében.
#7 North Chumash, a Hookies-nál.
#8 Paleto Bay, a The Hen House közelében.
#9 A Grapeseed és Sandy Shores között lévő kocsmánál.
#10 Grand Senora Desert, a Yellow Jack Inn közelében.

Combat Shotgun

A félautomata Combat Shotgun a Franchi SPAS-12-re emlékeztet leginkább. 6 töltény fér a tárjába tűzerejében pedig leginkább a Pump Shotgun-ra hasonlít, az MK II-es változatát viszont már nem veri meg. A tűzereje mellett még az igencsak borsos 295 000 dolláros ára is elrettentő lehet.

Ezt a fegyvert a pisztolyhoz hasonlóan szintén a fináléban szerezhetjük meg. A compound különböző pontjain bukkanhat fel véletlenszerűen valaminek támasztva. Ezeken jelenleg is felfedezés alatt állnak, de a cikk további részében linkelünk egy térképet és képeket az eddig ismert helyekről. Sajnos hiába vesszük fel, nem tarthatjuk meg, ezt csak azért kell megtenni, hogy elérhető legyen a fegyverboltokban 295 000 dolláros áron.

Kattints a képre a nagyobb nézetért.
#1 A főbejárat felett lévő teraszon a padnak támasztva.
#2 A térkép jobb sarkában egy fa tövében.
#3 A compound sarkán a teraszon.
#4 Az előző helytől nem messze a nagy cserép tövében.
#5 A medence mellett lévő fedett teraszon.
#6 A medence mellett lévő napágyaknál egy oszlop tövében.
#7 A parthoz közel eső részen egy hosszú teraszon.
#8 Egy szökőkút tövében.
#9 Valahol a fal tövében.
2020.12.26 17:03 ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 12. 28. 00:05
Hm. Faszán hangzik. Majd utána nézek. A Combat Rifle-t megvettem amúgy már. Viszont nekem a heist fináléban az összes nálam lévő fegyver bugos volt, ugyanis hiába nyomtam a gombot, sokszor nem tudtam tüzelni velük. Ez a probléma esetleg másnál is fennáll, vagy csak nekem volt ilyen "szerencsém"? A platform egyébként ps4.

Rockstar69
Offline
2020. 12. 28. 06:57
dani.szentgali: Nekem az RDR 2-ben szokott ilyet csinálni, itt nem volt gondom vele.

dani.szentgali
Offline
2020. 12. 30. 12:07
Rockstar69: Ja igen, multiban ott is szokta csinálni. Nekem prevgenen nem volt bajom vele, viszont a PS4-es változattal meg nem toltam annyit csak mostanában, és akárhányszor toltuk a Cayo Perico heistet vagy bármi mást, mindig ezt csinálta. Elég idegesítő.

Luszie
Offline
2021. 01. 04. 14:50
Most nagyon bugos még a heist, de majd remélhetőleg javítanak rajta. velem is előfordult már egyébként.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink