Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas Remastered kiadást lebegtet a GTAForums

Kevés olyan sikeres és nagymúltú játékrajongói fórum létezik, mint a GTAForums.com, ami olykor már kimozdul "rajongói" keretek közül, és meglepő teasereknek ad otthont. Most éppen egy-egy GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas Remastered verzióval húzza a felhasználók agyát a weboldal mögött álló csapat.

Korábban a GTA IV első bejelentő traileréről egy "DeepThroatGTA4" nevű felhasználónak köszönhetően, amiről utólag derült ki, hogy igaz volt minden szava, a 2010-es évek elején pedig egy jó stílusos találgatással vették elejét a GTA V bejelentésnek, ahol különböző Amerikai városokat emeltek ki a játékhoz létrehozott fórumban, szóval nem árt néha odafigyelni ezekre az apró történésekre.

Ezúttal a történet ott kezdődik, hogy az egyik leghitelesebbnek bizonyult leaker, Mach1bud posztolt egy szűk "Soon", azaz "Hamarosan" mondatot abba a topikba, ahol a következő GTA Online DLC-kről folynak spekulációk. Több oldalas találgatás után merült fel a 3D éra GTA részeinek esetleg feljavított változata, majd egyszer csak az egyik admin, uNi – aki egész véletlenül Edingburhban él, ahol a Rockstar North székhelye is van – furcsa "fanmade" GTA Online Shark Cardokról posztolt képet Twitteren, amit ebben a témában is megosztott később.


uNi különös Shard Card kártyái

Ezek a rejtélyes "2001200220042013B46" sorozatszámot kapták, ami meglehetősen beszédes kód:

  • 2001: Ekkor jelent meg a GTA3
  • 2002: Ekkor debütált a GTA Vice City
  • 2004: Ekkor került a boltokba a GTA San Andreas
  • 2013: Ekkor érkezett a GTA V, amiből már tudjuk, hogy érkezik egy újabb "Enhanced & Expanded" kiadás
  • B46: Angolul olvasva "before six", azaz a "6 előtt"

Ergo valamiféle GTA3, GTA Vice City, GTA San Andreas, és GTA V megjelenésre lehet számítani még a GTA 6 érkezése előtt.

A Rockstar Games egyébként nemrég vásárolta fel azt a Ruffian Gamest, aki a Halo: The Master Chief Collection remasterein is dolgozott.

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan gyűrűzik tovább ez a történet, mert bár ezt is fenntartásokkal kezelnénk, hiszen lehet egy óriási clickbait is, de minden eddigi pletyka közül ezt tartjuk a leginkább figyelemreméltónak.

2021.01.27 19:15  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 01. 28. 13:01
Az igen, ez komoly! A napokban én is egyre több helyen olvastam, hogy elvileg készülhet a GTA trilógia felújítása, meg esetleg a GTAIV-é is. Biztosan közületek sokan látták velem együtt az utóbbi napokban kijött rajongói remasterelt főhősöket (a trilógia protagonistái mellett Niko is ott volt a IV-ből), és már ott is mindenki találgatott, viszont akkor még érthető módon nem tulajdonítottunk semmiféle jelentőséget a jelenség irányába. Konstatáltuk, hogy nagyon jó lenne, de úgysem fog megtörténni. Ezzel szemben a fentebb leírtak alapján viszont egyre valószínűbb, hogy bár a GTAIV (sajnos) valószínűleg nem kap továbbra sem felújítást, a trilógia kaphat egy ráncfelvarrást. Amire szerintem ezeknek a részeknek azért szüksége is van, a grafikával még nincs is bajom, viszont az irányítás egyszerűen borzalmas konzolokon a fizikával együtt, egyszerűen játszhatatlan számomra, annyira ráállt már a kezem az újabb, korszerű és kényelmesebb mechanikákra. Szóval jó lenne egy remastered legalább a trilógiából, és kis szerencsével nem kamu a fenti kép, és akkor meg is kapjuk a felújítást. Viszont remélhetőleg minél előbb teszik ezt, nem pedig csak évek múlva, mert akkor a GTAVI-ot soha nem kapjuk meg kb, csak évek múlva. xD

totyak
Offline
2021. 01. 28. 19:39
Én inkább azt remélem, hogy nem igaz a dolog. Nem is igazán látom bizonyítottnak. Körbevágtak három matricázott telefonkártyát, na bumm, meg irkáltak félrevezető félmondatokat egy fórumban.
Ha mégis igaz lenne, akkor a GTA VI-tól még távolabb kerülünk szerintem. Ráadásul, ha csak olyan felújítás lesz, mint mondjuk a PS3-as GTA SA, abból inkább nem kérek, azért nem fizetnék újra. Ha egy fullosra húzott grafikát kapunk, normális irányítással, mint mondjuk a felújított Mafia esetében, arra már áment mondanék.

dani.szentgali
Offline
2021. 02. 04. 15:50
totyak: Nyilván én is csak egy olyan Mafia minőségű remake-nek örülnék, teljesen átdolgozott irányítással. Írtam is, hogy pont a fizika meg irányítás miatt hagyom ott mindig az eredeti részeket. Szóval egyetértek, szerintem is inkább egy remake kéne ezekből, arra viszont én is gondolkodás nélkül vevő lennék. Viszont abban egyetértek, hogy aránylag kicsi esély van erre, de ha mégis igaz, akkor még távolabb vagyunk az új GTA-tól, bár hozzáteszem, attól így is úgy is egyre távolabb vagyunk a fasza kis GTA Online-nak köszönhetően, mivel az továbbra is kurva jól hozza a pénzt minimális energia és pénz befektetéssel a Rockstarnak, szóval szarnak bele az új részbe.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink