Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Betörtek a Rockstar Toronto irodájába

Egy 30 éves Oakville-i nő egy hónapon keresztül követett el különböző bűncselekményeket, amelynek a Rockstar Games kanadai stúdiója is áldozatává vált.

Az nő karácsonykor tört be a fejlesztőkhöz, amikor az ünnepek miatt senki sem volt ott, ahonnan  66 000 dollár (közel 20 millió forint) értékben vitt el számítógép alkatrészeket. December utolsó heteiben és január elején még több bűncselekményt is elkövetett: kabátokat lopott, feltört egy autót és különböző dolgokat is vásárolt lopott iPhone-okkal az Apple Pay használatával.

Azt nem részletezték, hogy milyen módon követte el a rablást a nő, annyit viszont tudunk, hogy elméletileg egyedül vitte véghez ezeket az akciókat. Azt sem lehet tudni, hogy a csomagok csak egy raktárban voltak valami külső részen, vagy ténylegesen bejutott az irodákba az elkövető.

A Rockstar Games még nem kommentálta az eseményeket. Mivel elméletelieg még fel nem használt számítógép alkatrészekről van szó, és valószínűleg a nő sem tudta, hogy kihez tört be, jó eséllyel nem került semmilyen kényes információ illetéktelen kezekbe.

2021.02.02 20:50  ▪ Forrás: Screenrant  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2021. 02. 02. 21:01
Emellett az a pletyka járja netszerte, hogy a Superbowl-on mutatják meg a GTA VI-ot, de szerintem elég gyenge lábakon áll a sztori

tatec
Offline
2021. 02. 02. 21:57
Nem baj,hogy a szebbik nem lesz a fö szereplönk,de legaláb ne legyenek hárman mint az ötösben(GTA V).Na de mind ez csak pletyka ne menjünk biztosra az a fontos,hogy kapjunk egy bejelentést a következő GTA-ról!

Rockstar69
Offline
2021. 02. 02. 22:52
tatec: Igen, ez csak pletyka. Viszont én is remélem, hogy nem lesz ez a karakter váltogatós dolog.

dani.szentgali
Offline
2021. 02. 04. 16:10
Eleinte nem volt bajom a karakter váltással, ráadásul megvannak a maga vicces, vagy némely küldetésben látványos pillanata, viszont az RDR2 sztorija után én sem vágyom rá különösebben, legyen csak egy főszereplő, de az legyen legalább annyira kidolgozva jellemfejlődéssel és esetleg egy Red Dead játékokhoz hasonló karma rendszerrel, mint a vadnyugati kalandban Arthur Morgan karaktere is volt. Persze mint a GTA Online frissítéseken kívül minden, ez is csak pletyka, viszont slusszpoén lenne, ha a végén a pletykák meg a hírben leírt nő által elkövetett rablás után tényleg női főhőse lenne a következő résznek. Persze erre még sokat kell várni, hogy ez biztosra kiderüljön.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink