Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Csütörtökön esedékes a következő State of Play, akár a GTA V PS5 verziója is terítékre kerülhet

Visszatér a PlayStation játékbejelentéseket és új híreket tömörítő videóprezentációs sorozata. A következő State of Play február 25-én, csütörtökön este 23:00-tól esedékes Magyarország időzónája szerint, és az ígéretek szerint third party, azaz nem saját fejlesztésű PS5 és PS4 játékokat is bemutat a Sony, ahol akár be is mutathatják a GTA V Enhanced & Expanded újrafeljavított változatát is.

A "szivárgást", ami egyébként egy ResetEra bejegyzésben jelent meg egy listában a többi bemutatásra váró játékkal együtt, természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen sokan vágynak 15 perc hírnévre, azóta már frissítve is lett a bejegyzés, ami szerint nem kell komolyan venni, és nem utolsó sorban remek csábító hír ez a Sony-nak,.

Mindezek ellenére még igaz is lehet, hiszen a GTA5 PS5 – és Xbox Series X|S – verzióját épp egy hasonló digitális eseményen leplezték le, ráadásul a bejelentő blogbejegyzésben úgy fogalmaz a Sony, hogy "új bejelentések mellett olyan third party és indie címek kerülnek majd bemutatásra, amelyeket a tavaly júniusi PS5 Showcase-en láthattuk utoljára", ez a leírás pedig abszolút illik a Grand Theft Auto V új kiadására is.

Mindettől függetlenül is érdemes nézni a State of Play eseményeket, mert bár történtek már halasztások, még így is nagyszerű játékok jelennek meg idén, mint a Resident Evil Village, a Far Cry 6, a Back 4 Blood, ami a nagysikerű Left 4 Dead sorozat spirtuális folytatása, vagy a Gotham Knights. Bár ezt nem emelte ki a Sony, azért ott van a saját repertoárja is, hiszen nemrég jelentették be, hogy júniusban érkezik a PS5-re tervezett Ratchet & Clank: A Rift Apart, ami remek demonstrációja lesz azoknak a pikk-pakk töltési időknek, amire az újgenerációs PlayStation 5 konzolokba épített SSD képes. Nem utolsó sorban pedig a Horizon: Forbidden West is fenntartja magának a helyet idén őszre.

Azért bízunk benne, hogy látunk valamit a 2021. második felére tervezett GTA V PS5 és Xbox Series X|S verzióból is. Tekintve, hogy a játékipar egyik legnagyobb legendájának sikerült kb. az összes korábbi trailer jelenetet összeollóznia bejelentés gyanánt, a következő alkalommal már jó eséllyel tényleg láthatjuk majd, mit kapunk majd várhatóan idén ősszel.

A GTA V Enhanced & Expanded PS5 és Xbox Series X|S bejelentő "trailer". A videó annyi dislike-ot kapott, hogy más trailerekkel ellentétben nem lett kiemelve, és csak a Rockstar Games fő YouTube csatornájára került fel, míg a brit és ír, az olasz, a spanyol és a francia csatornájukra már nem

A State of Play-en összesen tíz játékot mutat majd meg a Sony, és várhatóan 30 perces lesz.

2021.02.24 18:43  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 02. 27. 16:15
Hát jó nagy szar volt ez a SOP. Semmi érdemlegeset nem jelentettek be, csak pár indie játékot, amikből 1-2 néhány tripla A kategóriás játék olcsósított koppintása (Hoziron Zero Dawn). GTA-ról meg még annyira sem volt hír, hogy szokás szerint elkezdjék promózni a 8 éves GTA5-öt. Úgyhogy sajnos ez egy tök felesleges és teljesen ingerszegény rendezvény volt, reméljük idén csak jobbak lesznek ennél, ellenkező esetben rohadt lapos év előtt állunk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink