Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

November 11-én érkezik a feljavított GTA V, és a nyári frissítésekről is érkeztek infók

Bejelentették a GTA V PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatának megjelenési dátumát, az új Online tartalmakról is kaptunk kissebb infókat, és szerencsére a GTA III 20. évfordulójáról sem feledkeznek meg a fejlesztők.

GTA Online

A nyár folyamán érkező nagyobb GTA Online frissítésben az autóké lesz a főszerep. Ebben nagy szerepet fognak kapni a különböző járműfejlesztések és - ha jól értelmezzük a Rockstar oldalán leírtakat, - egy új zárt helyszín is érkezik, ahol a hatóságoktól és valószínűleg a trollkodó játékosoktól is nyugtunk lehet, így gond nélkül szervezhetünk autós találkozókat. A hírből az is kiderül, hogy új versenytípusok is érkeznek, valamint több részes, rablós küldetések, ahol szintén az autók kerülnek előtérbe. Ennek megfelelően új kocsikat is kapunk, a kedvcsináló képen kapásból egy Toyota Celica GTA-sított változatának hátsóját vehetjük szemügyre. Bemelegítésként május 27-én érkezik 8 új Stunt verseny, később pedig 7 új arénát kap a Deadline játékmód és új Survival pályák is érkeznek.

Red Dead Online

A május 25-én érkező Red Dead Online frissítésben a versenyzésé lesz a főszerep. Kapunk új Standard, Open, Target és Open Target versenyeket is. A nyári bővítményben pedig a küldetések kerülnek előtérbe, a hírben szereplő "larger, high-stakes robberies" kifejezés pedig arra enged következtetni, hogy lesznek magasabb jutalommal járó feladatok is, az egyik kép alapján valószínűleg vonatokat is kirabolhatunk.

GTA V és GTA III

A GTA 5 bővített és feljavított kiadását még tavaly nyáron jelentették be, pontos megjelenési dátum nélkül, ma azonban felfedték, hogy november 11-én érkezik a játék PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra. A fejlesztők nem győzik hangsúlyozoni, hogy ez nem csak egy egyszerű grafikai frissítés lesz, hanem tartalmilag is bővítik az új verziót.

A nyári GTA Online frissítésben lesznek olyan tartalmak, amelyek megszerzésével / teljesítésével az új generációs kiadásban juthatunk bizonyos előnyökhöz. Valószínűleg ez a korábbi GTA Online-os kincskereséshez lesz hasonló, amivel egy fegyvert szerzhettünk meg a később érkező Red Dead Redemption 2-ben.

A GTA Online önálló kiadása mindkét újgenerációs konzolon elérhető lesz, PlayStation 5-ön azonban az első 3 hónapban ingyenes lesz. Továbbá még mindig él a PS Plus tagoknak járó bónusz, - ami a PlayStation Store-on érhető el, - így még elméletileg 7 millió GTA dollárt zsebelhetünk be így.

Igazán szívet melengető hír, hogy a Rockstar nem feledkezezik meg a GTA 3 idén ősszel esedékes 20 éves évfordulójáról. Ennek kapcsán több megleptéssel is készülnek, ezek között lesz, ami a GTA Online-t is érinti.

A sok információmorzsát természetesen később részletezi a Rockstar, ezért érdemes figyelni a következő hetekben, hónapokban is.

2021.05.18 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2021. 05. 19. 18:56
Novemberben megjön, egy laza 2 év támogatást még ennek is alátolnak, szóval 2024 előtt nuku GTA VI. Köszi Rockstar!

Rockstar69
Offline
2021. 05. 19. 21:48
totyak: Valószínű.

dani.szentgali
Offline
2021. 05. 22. 14:16
Kurva anyjukat. Remélem most már a legelvakultabb fanboyok is mélyen magukba néznek és elgondolkoznak, amikor azt mondják, a "rockstar nem olyan, mint ea, ubi, acti meg a többi szar cég, nekik igazán számítanak a játékosok, a minőség, stb.", mert már a kedves rockstar is csak egy pénzéhes, buzi, geci banda. Arra meg kíváncsi vagyok, most mekkorát hazudnak a """felújított""" (szándékos a többszörös idézőjel) GTA5-tel, mert én egy nagyobb pénzösszegben mernék tenni arra, hogy most sem kapunk a világon semmi extrát, de még a minimumot sem. Szebb lesz pár textúra, az SSD miatt gyorsabb lesz a kritikán aluli töltési idő, kapunk 1-2 új vízi állatot, talán most végre tényleg sűrűbb lesz a forgalom, lesz egy kis raytracing még max és csókolom. Nem fognak egyáltalán túlzásba esni a felújítással, sőt. Elmehet a picsába az egész banda.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink