Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új céget alapít Dan Houser Absurd Ventures in Games néven

Egy évvel a Rockstar Games-től való távozása után saját vállalkozást indít Dan Houser! A Grand Theft Auto játékok legendává vált írója az Egyesül Királyságban alapított egy új céget júniusban Absurd Ventures in Games néven.

A vállalat bejegyzésére egy GTAForums felhasználó figyelt fel. A leírás szerint Dan Houser producerként, creative directorként, és corporate driectorként tevékenykedik majd, magát a céget pedig 62011-es kódjelzéssel iktatták, ami számítógépes játékok tervezését és az interaktív szórakoztató szoftverek fejlesztését jelöli meg céltevékenységként, azaz Houser, akinek olyan játékokat köszönhetünk, mint a GTA3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV és a Red Dead Redemption 2, egyértelműen visszatér a videojáték-iparba.


Dan Houser (középen). Fotó: Academy of Interactive Arts and Sciences

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez a kategória egyaránt jelölheti, hogy a cég egy új játékfejlesztő stúdió lesz, de azt is, hogy csupán befektet kész projektekbe, hogy bábáskodjon felettük.

A régi motorosok, alapítók közül egyébként Dan Houser testvére, a producer Sam Houser továbbra is a Rockstar Games-nél.

2021.07.03 10:32  ▪ Forrás: Polygon  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 07. 05. 18:08
Leslie Bensies után már ő is kilépett, s most új céget alapít. Kicsit szomorú ezt látni, bár talán öröm az ürömben, hogy legalább máshol is kamatoztatják tudásukat a fejlesztők. Talán ezek a cégek előbb-utóbb elég nagyok lesznek, és nem követik a mostani Rockstart az online szolgáltatás alapú multiplayer őrületben, ami rossz irányba vitte el a céget.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink