Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Tényleg érkezik a GTA3 Remastered trilógia a Kotaku szerint

Valóban készülőben van, és még idén ősszel megérkezhet a GTA3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas Remastered (vagy Remake) változata a Kotaku szerint, aki megbízható forrásra hivatkozva várja a felújított trilógia bejelentését.

A szerkesztőség állítása szerint ugyanez az informátor megbízhatónak bizonyult számukra a GTA Online és a Red Dead Online frissítések előrejelzése kapcsán.

Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto III

Információik szerint a felújított változatokkal az egykori Ruffian Games-ből alakított Rockstar Dundee jeleskedik, PS5, PS4 és Xbox konzolok, valamint PC mellett Nintendo Switch-re a Google féle Stadia-ra is megjelenik, az Unreal Engine hajtja majd, miközben vegyítve lesznek a régi és új grafikai elemek. Állítólag úgy festenek, mintha az eredeti játékok tökéletesre moddolt változata futna. A kezelőfelelület is frissítést kaphat, bár alapvetően hű marad a régi stílushoz.

GTA Vice City

GTA Vice City

Bár első blikkre furcsának tűnhet, hogy miért nem a Rockstar Games saját grafikus motorját, a RAGE technológiát használva kerülnek új adaptációba a régi klasszikusok, valójában könnyen lehet, hogy a Rockstar Games már jóval korábban megbízta a GTA3 trilógia feljavításával a – Halo: The Master Chief Collection-nel fantasztikus munkát végzett – Ruffian Games-t, így a fejlesztések még kiszervezésben kezdődtek, viszont a Rockstar Games több potenciált látott meg a stúdióban, és így kebelezték be hirtelen és bízták a csapatra a Rockstar Dundee nevet.

GTA San Andreas

GTA San Andreas

Az Unreal Engine olyan nagyszerű játékok alatt dübörög, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, Gears sorozat, Returnal vagy a Crash Bandicoot 4.

Persze lehet mindez csupán ábrándozó pletyka is, de az egyre szaporodó kósza információk, a Ruffian Games felvásárlása, a korábbi játékpályákat adaptáló modok ellehetetlenítése és az ígéret, hogy a Rockstar megünnepli idén a GTA3 20. évfordulóját, már túl erős egy véletlen egybeeséshez, szóval érdemes figyelemmel kísérni a Summer Game Fest eseményeit, a Gamescom streameket, bújni a Rockstar Newswire-t és persze a GTAPlace.hu-t. :)

2021.08.12 21:01  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 08. 14. 10:25
Ennek örülök, bár jobban örültem volna egy RAGE motoros feljavításnak, már csak az irányítás miatt is, ami nálam az egyetlen olyan szinten zavaró pont a klasszikus részeknél, ami miatt egyszerűen képtelen vagyok rávenni magam, hogy végig toljam őket. Számomra a sok modern játék után borzalmasan kényelmetlen és nehézkes a régi részek irányítása, főleg a harcrendszer. A gyalogos és járműből való lövöldözés nagyon nem áll kézre nekem, és a fedezékrendszert is olyan szintem megszoktam már az újabb játékokban, hogy képtelen vagyok nélküle eredményesen játszani. A kocsiból való lövöldözés meg dettó. De talán az UnrealEngine-ből is ki lehet hozni valami hasonlót, mondjuk nem tudom mennyire akarnak hozzányúlni az eredeti recepthez, mert ha nem akarják annyira megpiszkálni akkor valószínűleg marad a régi nehézkes harcrendszer is, meg checkpointok és autosave sem lesznek, aminek hiánya miatt szintén nem bírom rávenni magam a trilógiára. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz ennek a vége. Mindenesetre legalább nem megint a GTA5 és Online vannak a középpontban, hanem legalább a régi, klasszikus, Online mentes, igazán jó és szerethető epizódok. Azért ez is több a semminél. Ha nem lesz horror áron, illetve tényleg látványos lesz a grafikai tuning és talán még a gameplayen is modernizálnak annyira, hogy ne legyen ennyire kényelmetlen mint most, akkor befizetek rá. De ez még egyáltalán nem biztos, sőt.

totyak
Offline
2021. 08. 15. 15:23
A magam részéről nem várok nagy csodát. Szerintem a játékmenethez egyáltalán nem fognak nyúlni, esetleg az irányítás, célzás lesz közelebb a mai játékokhoz, illetve picit húznak a grafikán. Ha csak olyan szintű felújítások lesznek, mint már számtalanszor a San Andreasból, akkor inkább ne is jöjjön. Amúgy meg már annyiféle kiadásban megvan mindegyik, hogy szerintem nekem majd letölteni jók lesznek, de fizetni nem fizetek a 23. rókabőrért. Amúgy is kezdek durci lenni a Rockstarra.

dani.szentgali
Offline
2021. 08. 22. 12:24
totyak: Hát ja, ebben mondjuk van valami. Bár megjegyzem, nekem mint a régi célzáshoz teljesen használhatatlan játékosnak már ez is elég lesz valószínűleg a vásárláshoz, bár mivel már lassan 3 éve nekem is van már gamer pc-m, így szerintem én is inkább csak letöltöm majd, mivel PS4-re megvettem már a trilógiát, csak az irányítás és az automata mentés/checkpoint rendszer hiánya miatt feladtam a velük való játékot, úgyhogy nekem ebből a szempontból jók lesznek ezek a felújítások. Egyébként én sem várok sokat, hiába UnrealEngine, úgyis csak valami régebbi, gagyibb verziójáról van szó nagy valószínűséggel, ezt egyébként már abból is lehet sejteni, hogy azt írják, "régi és új grafikai elemekből" fog állni a remastered trilógia, szóval én sem várok csodát, meg valszeg a Rockstar sem igazán akar vele komolyabban foglalkozni meg dolgozni. Szóval ahogy mondtad, ez is egy sokadik rókabőr lesz, valószínűleg minimális energiabefektetéssel. Sajnos ez a mai Rockstar. Hozzád hasonlóan nekem is kezd tele lenni velük a faszom is, mert elég gáz amit csinálnak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink