Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Csak jövő tavasszal érkezik a "feljavított" GTA V

Ahogy az sejthető volt, a Rockstar Games bemutatta a GTA V PS5 konzolokra – és Xbox Series X|S gépekre – érkező változatát a szeptemberi PlayStation Showcase digitális esemény keretében. A verziót ugyanakkor elhalasztják, csak 2022. márciusában érkezik.

 

2021.09.09 21:50 ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2021. 09. 10. 20:09
Felteszem magamban a kérdést, hogy két generáció után erre még kinek lesz igénye, de amilyen ütemben fogy a játék, tuti ezt is venni fogják, mint a cukrot. És az is tuti, hogy teljes áron érkezik majd és nem updatelheted ingyen a PS4 verziódat.
Nagyon szeretem a sorozatot, a GTA V-vel is vannak jó emlékeim és megértem a dolog pénzügyi részét, de amúgy rohadt gáznak érzem, hogy már a harmadik generációban nyomják a pofánkba ugyanazt. 8 év alatt semmi előrelépés, az azért az alja a játékfejlesztésnek.

MolGabi
Offline
2021. 09. 11. 23:35
totyak: Komolyan elgondolkodtam már rajta, hogy a rohadt életbe... az RDR1-gyet meg nem voltak képesek kiadni az összes platformra még mindig, vagy legyen akkor már egy remake-je, hogy teljes legyen a Marston sztori. Ennyi erővel kiadhatnának minden régi játékukat is újra... nem tudom már mit gondoljak a csapatról, nagyon elszomorít, hogy manapság mivé váltak... az alap emberek is már ott hagyták szépen sorban, meg még ki tudja hányan, akiket nem ismerünk. Sajnálom tényleg... de valószínű ezek mind kiadói nyomásra történnek már velük is. Túl nagyokká nőtték ki magukat, túl sok pénzről van már szó évek óta. Szerintem az a hivatalos nyilatkozat sem igaz még félig sem, hogy teljes művészi szabadságot kapnak... pénzt és időt egyaránt, lásd RDR2 és a rengeteg kivágott/félbehagyott/fel nem használt, de benne maradt tartalom...
Személy szerint úgy érzem, hogy az utolsó, vagy utolsók közül az egyik igazán nagy dobás a csapatnak az RDR2 volt... tovább nem tudom, hogy mi várható tőlük. A GTA6-tól sem tudom mit várjak, de amilyen trendet felvettek az utóbbi években, még kevesebbet fog kapni talán az egyjátékos mód, mint valaha és az Online, mint fő irány lesz most már mérvadó. A GTA5 után azt hittem, hogy nincs már visszaút, de az RDR2-vel visszanyerték a bizalmamat, hogy ha akarnak, igenis tudnak még jó, egy játékos történetet és érdekes, időtálló játékot alkotni. De láthatóan az RDR széria is feledésbe merül, mindennél előrébb van a 8 éves GTA 5... ez már átment trollkodásba egy ideje...

dani.szentgali
Offline
2021. 09. 12. 10:57
totyak: Szerintem is szánalmas. Kijelenthető, hogy most már a Rockstar is ugyanarra a szintre süllyedt, mint az EA, Activision, Ubisoft és a többi szar játékfejlesztő cég. Innentől kezdve már nem lehet őket megvédeni semmilyen téren, mert ők is konkrétan ugyanazt a játékot adják ki sokadjára teljes áron, minimális változtatással, csak nem évről évre. De már odáig is eljutottam, hogy elmondható, hogy még az évenként kiadott futószalag moslékok is jobbak, mint a GTA5, mert azokban legalább van annyi újítás, hogy más a sztori, mások a főhősök, egyéb karakterek, míg a Rockstar konkréten SEMMIN nem hajlandó változtatni. Ez a remastered is teljesen ugyanolyan, mint a jelenlegi pc verzió, semmivel sem tud többet. Egyszerűen szánalmas, amit művelnek, nincs jobb szó rá.
MolGabi: Abszolút egyetértek, pontosan ugyanezt gondolom erről az egészről. Ez már nem is a trollkodás, azt már régesrégen kimerítette amit művelnek, ez már sokkal inkább szemétség. Az RDR2 ellenére sajnos én sem várok túl sok jóra a jövőben a Rockstartól sem. Szerintem is az volt az utolsó nagy játékuk, abban még az időközben elment alapemberek is keményen benne voltak, emiatt lehetett olyan jó játék. Most viszont már mindenki elment, szóval túl sok jóra már nem érdemes számítani, valószínűleg nem is lesz már semmi jó... Szomorú kimondani, de el kell engedni a Rockstart és a GTA sorozatot.

Bence (Visali)
Offline
2021. 09. 12. 13:29
dani.szentgali: Én a Ubisoftot megvédeném, és tudom, hogy ez az én "népszerűtlen véleményem". Talán bugosak a játékaik, talán nincs bennük olyan mimika és mozgás, mint a motion capture játékokban, de talán az egyetlen kiadó, aki még minden évben hoz egy színes repertoárt, amiből lehet választani valami szimpatikusat. Fantasztikus, hatalmas, sokszínű játéktereket alkotnak, új környezetet ragadnak meg, bemutatják a világ legkülönbözőbb szegleteit, és nem hanyagolják el a sorozataik rajongóit, hiszen másfél-két éven belül hoznak valami újat. Nem évente, és nem is 10 évente. Szerintem példaértékű, ahogy az utóbbi időben a sztori játékaikkal foglalkoznak a megjelenés után. Az én szememben a Ubisoft nagyon felértékelődött az elmúlt években, és úgy érzem, hogy lassan az egyetlen játékkiadó, akire tudok számítani.

dani.szentgali
Offline
2021. 09. 17. 12:16
Bence (Visali): Hát nem tudom, nem igazán értek egyet ezzel. Az oké, hogy a grafikusok remek munkát végeznek évről évre minden játékukban, és a pályák is elég jók, de itt számomra ki is merülnek a pozitívumok. Számomra régen volt sokkal jobb, érdekesebb és élvezhetőbb az a sok Ubisoft játék, az utóbbi években én már nem vagyok elégedett velük. Oké, hogy nem minden játékukat adják ki minden évben, sem tízévente mint a Rockstar, csak az a gond, hogy a játékaik tulajdonképpen a settinget leszámítva gyakorlatilag ugyanazok. Ugyanazt csinálod egy AC-ben, WD-ben, FC-ben, Division-ben, Ghost Recon-ban, csak kicsit máshogy, de attól még kurva unalmas, sőt szerintem fárasztó az összes ilyen játékuk. Ami meg nem open wolrd, az meg tök átlagos, illetve nincs is túlzottan sok belőlük. Szóval én egyáltalán nem így látom, szerintem régen sokkal jobbak voltak, voltak egyedi ötleteik és a játékaiknak sokkal több egyénisége volt. Most pedig tök mindegy, hogy egy AC, FC vagy WD jön ki, kb. ugyanaz a játék. Ettől függetlenül ők legalább új pályákat hajlandóak kiizzadni magukból, amire a Rockstar már egyáltalán nem hajlandó, szóval minden hibájuk ellenére az Ubisoft most nekem is szimpatikusabb, mint a Rockstar, annak ellenére, hogy számomra a grafikán és a térképeken, pályadizájnokon kívül egy teljesen ötlettelen, egyre unalmasabb, egy kaptafára épülő játékokat készítő cég, és régen nekem sokkal szimpatikusabbak voltak. Ráadásul ők sem hajlandóak kilépni ebből a komfortzónából, ahogy a Rockstar sem, és nem hajlandóak vissza hozni a régi, igazán jó címeiket, mint a Splinter Cell, Prince Of Persia sorozat és a többi.

MolGabi
Offline
2021. 09. 17. 20:37
dani.szentgali: Egyébként... ma 8 éves a GTA 5...

dani.szentgali
Offline
2021. 09. 18. 18:47
MolGabi: Jaja, egyrészt boldog szülinapot GTA5, másrészt viszont már épp elég öreg lenne ahhoz, hogy a Rockstar végre valahára nyugdíjba küldje. Csakhogy ez sajnos még jó pár szülinapig nem fog megtörténni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink