Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb leakben tűnik fel a GTA3 Remastered trilógia, de egy másik meglepetés is felbukkant

Masszív kiszivárgott lista kering az interneten arról, hogy a közeljövőben milyen játékok csatlakoznak majd a GeForce Now reportárjába, az a NVidia saját játék szolgáltatásába. A PC játékok között feltűnik a már nagyon pletykált GTA3 Remastered trilógia minden darabja, sőt, egy különös extra is: a GTA Liberty City Stories.

Röviden összefoglalva, a GeForce Now lehetővé teszi, hogy birtokolt PC-s játékainkat – korlátok között ingyen, vagy teljesen szabadon némi díj ellenében – más PC-ken, Android eszközökön, TV-ken játszhassuk, folytathassuk úgy, hogy azok az NVidia szervereiről futnak. Egy Ighor nevű fájlturkász játékrajongó talált lá egy kiskapura a szolgáltatáshoz kapcsolódó fájlokban, ami számos eddig be nem jelentett játékokkal teli listába enged betekintést, mint az eleddig PlayStation exkluzív God of War és más Sony játékok, vagy épp a GTA3 Remastered, a GTA Vice City Remastered és a GTA San Andreas Remastered, melyek már nagyon itt izzanak körülöttünk a levegőben.

Két érdekességet is tartalmaz még számunkra a lista: ezek a játékok külön kerülnek említésre, tehát elképzelhető, hogy külön-külön is kaphatók lesznek, és egy olyan játékot is takar, ami csak Androidra és iOS-re jelent meg eddig: az egykor Sony exkluzív GTA Liberty Ciry Stories, aminek a neve mellett ugyanaz a Lucid Games került feltüntetésre, aki a telefonos változatokat készítette, és a PS5 exkluzív Destruction All-Stars játékon dolgozott. Ez azt jelentené, hogy akár csak streamelve, vagy önálló megjelenésként 15 év után tiszteletét tenné ez GTA játék PC-n.

A GTA3 Remastered trilógiát vélhetően a GTA3 megjelenésének 20. évfordulója alkalmából jelentheti be a Rockstar Games a közeljövőben. A leleplezés igencsak ráfér a a cégre, miután a GTA V Enhanced & Expanded kiadás friss trailerét mindenhol dislike-ok, csalódott vagy épp őrjöngő kommentek kísérik, és a TTWO részvényárai is látványosan zuhanni kezdtek.

Aki kíváncsi a teljes listára, ide kattintva megtekintheti a GitHubon.

2021.09.13 19:06  ▪ Forrás: Reddit  ▪ Írta: Bence (Visali)

Mr.Vercetti
Offline
2021. 09. 14. 00:07
Nagyon kíváncsi lennék a 3D epizódok remastereire, különösen jó lenne, ha a Vice City Stories is kijönne PC-re, mert azt a mai napig nem játszottam ki. A Liberty City Stories legalább teljes értékű rajongói porttal elkészült PC-re, a Vice City Stories sajnos nem.

totyak
Offline
2021. 09. 14. 19:52
Az nVidia közben kommentálta az eseményeket és ugyan sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudtak egyetlen címet sem a listáról, mindenesetre azt nyilatkozták, hogy ez egy belsős teszt lista volt, tehát gyakorlatilag bármilyen cím rákerülhetett.

Ennek ellenére azért érdekes, hogy sok olyan Sony cím is rajta van, ami már tényleg megjelent PC-re, vagy tudjuk, hogy jönni fog. Hogy a LCS-zal mi a helyzet, az kérdéses. Nekem ugyan megvan konzolon, de örülnék egy PC portnak.

dani.szentgali
Offline
2021. 09. 17. 12:30
Hát én max. akkor tudnék örülni ezeknek a remakeknek, ha checkpoint és fedezékrendszer is kerülne beléjük, de szerintem ahogy az RDR2 óta semmivel, úgy ezekkel sem fognak különösebben foglalkozni a fejlesztők, és 90%-ban ugyanazt kapjuk, mint az eredeti játékokban, így pedig checkpoint rendszer sem lesz, fedezékrendszer pedig pláne nem. Így pedig engem nem különösebben érdekel pár felhúzott textúra, amit PC-s modokkal már ezer éve meg lehet oldani. A Stories részek egész jók lettek, bár nekem valahogy az eredeti GTA3 és Vice City mindig is sokkal jobban tetszettek, ráadásul a két Stories gyakorlatilag ugyanazt tudja tudtommal (ugyanazok az ikonok, fegyverek, járművek, hangok, effektek etc.), mindössze a térkép és az eléggé rövid történet a különbség. A Stories-t végig toltam amúgy még PSP-n, és bár nem rossz, de nekem túl rövid volt. Egyébként ez a két spinoff rész a 3-hoz és a VC-hez tulajdonképpen ugyanolyanok, mint a GTA4 két DLC-je. Ugyanott játszódnak, mint az alapjáték, csak egy picit más jármű és fegyver felhozatallal, ugyanúgy rövid, kevés küldetésből álló sztorijuk van. A különbség talán annyi, hogy míg a két DLC-ben azért eltérő fegyverek, járművek vannak, addig a két Stories-ban a fegyverek ugyanazok és a járművek között is több a hasonló darab, mint ami más. Szóval én ezt a két részt annyira nem tudom ajánlani, szerintem nem marad le sokról az, aki kihagyja őket.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink