Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Már a Rockstar Games Launcherben is van nyoma a GTA3 remastered trilógiának!

Kedden egy apró frissítés érkezett a Rockstar Games Launcherhez. Szokásosnak, egyszerűnek, rutinnak tűnik, de valójában értékes dolgokat rejt: a kódok már tartalmazzák a GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas remastered változatához kapcsolódó információkat. Nagyon közel lehetünk a bejelentéshez!

A programkódban ezúttal is a leglelkesebb fájlturkászok találtak rá és dekódolták az elrejteni próbált sorokat, melyek egy "gta3unreal", "gtavcunreal" és egy "gtasaunreal" kódnevű indítható alkalmazásra hivatkoznak. Emellett az achievementek ikonjai is bekerültek a kliens programba.

A Rockstar Games korábban már többször időzítette szerdai napra a nagyobb bejelentéseit, de lehet, hogy még addig sem kell várnunk. A GTA3 tényleges 20. évfordulójáig sem kell már sokat aludni.

 

UPDATE 2021.10.05 23:20

Már logókat is sikerült találni!

2021.10.05 20:57  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 06. 12:08
Akkor ez most már tényleg 110%, most már tényleg csak egy trailer hiányzik. Alap helyzetben én is izgatott lennék, és várnám a megjelenést, csak sajnos a jelenlegi Rockstart ismerve nem kell túl sok jóra számítani ettől a trilógiától. Persze én örülnék a legjobban, ha tévednék (na meg persze jó pár GTA rajongó), emiatt is lenne fontos és a jelenlegi helyzetet tekintve időszerű, hogy a R* végre abba hagyja a titkolózást (ami most már teljesen felesleges) és hivatalosan is bemutassák a trilógiát. Remélhetőleg ez a napokban már bekövetkezik, aztán kiderül, hogy mennyit dolgoztak ezzel a remastereddel a fejlesztők. Remélem, azért pozitív csalódás fog érni, de sajnos kétlem. Más kérdés, hogy mivel más opció nem nagyon van a játékmegjelenések terén, így lehetséges, hogy így is úgy is behúzom majd a trilógiát. Majd meglátjuk.

totyak
Offline
2021. 10. 06. 19:24
Nálam nagyon egyszerű a képlet. A belefektetett munkától és az árazástól teszem függővé, hogy hajlandó vagyok-e megvenni őket. Ha egy Mafia szintű felújítást kapunk, az korrekt és emelem kalapom. De ha ezt 60-70 eurókért akarják eladni, akkor csak simán lewarezolom és semmi lelkiismeret furdalásom nem lesz, mert mindegyik játékot megvettem anno vagy ötféle kiadásban.
Nem tudom, hogy nagy feneket akarnak-e keríteni a dolognak, vagy 22-én csak bedobták volna a köztudatba, hogy ez is itt van és hagyják terjedni, mint a futótüzet. Mindenesetre, ha a GTA3 évfordulójára időzítik, akkor igencsak be kellene mutatni, ha nem csak gerillamarketinggel megjelenik egyik pillanatról a másikra.

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 06. 23:03
totyak: Én is így vagyok ezzel. Ha esetleg egy korrekt munkát kapunk, akkor hajlandó vagyok fizetni érte, de ha csak valami szar lesz, ami sajnos várható, akkor én is le fogom szedni torrentről. Márpedig több mint valószínű, hogy ez lesz, ugyanis Mafia szintű remake-et 100%, hogy nem szabad várni. Őszintén szólva fogalmam sincs, mikorra tervezik kiadni, vagy egyáltalán hivatalosan bejelenteni ezt a "csodát", de ha még idén akarják kiadni, ráadásul pont a GTA3 évfordulójára, amit írsz, akkor gyakorlatilag bármikor érkezhet, sőt érkeznie is kell lassan a bejelentő előzetesnek. Azon majd úgyis látszani fog, hogy az általunk ismert és szeretett R* dolgozott a játékon, akik legutóbb az RDR2-őt is nagy odaadással csinálták, vagy pedig az, amelyik már közel 10 éve csak a GTA Online-ból és a GTA5 sokadik alkalommal való kiadásából él, a rajongók igényeit figyelmen kívül hagyva. Mindenesetre ha utóbbi lesz, akkor csatlakozom hozzád és a többi warezelőhöz, és nemes egyszerűséggel letöltöm az egészet a francba.

tatec
Offline
2021. 10. 07. 20:11
Én nem is tudom,hogy nézne ki a Grove street 4K vagy HD vagy mitudom én miféle felbontásban.Nem mondom kiváncsi vagyok nagyon de lehet,hogy a régi klasszikus grafika amit megszoktunk áll neki jól.Bezzeg alig várom,hogy a Vice city-t HD grafikával toljam és új irányitástechnikával,és remélem a rádió a régi lesz!

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 08. 14:13
tatec: Szerintme nem kell "félni" attól, hogy 4k-s felbontásban, új grafikán nem fogjuk felismerni a Grove Streetet. Ugyanis ahogy írták, többnyire régi grafikai elemek lesznek benne, szóval tuti, hogy semmi extra nem lesz, semmi 4k vagy ilyesmi. Nem hinném, hogy túl sok energiát és főleg pénzt raknak majd ebbe a projektbe, nem nagyon kell szerintem semmit sem elvárni tőlük. Biztosan fel lehet majd ismerni mindent, mivel szinte biztos, hogy nem egy minőségi remaket, hanem egy legalja remasteredet fogunk kapni. A zenékkel kapcsolatban én is aggódom, sajnos attól tartok, hogy egy megcsonkított rádiós zenei felhozatalt kapunk majd a remastered trilógiában, ami nem fogja az összes régi kedvencünket tartalmazni. De majd meglátjuk, én a jelenlegi rockstartól már semmit sem várok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink