Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Egy GTA-hoz készít zenét Dr. Dre

Snoop Dog néhány napja egy Rolling Stone-nak adott interjúában tett kijelentéseivel kavarta fel az állóvizet a GTA házatáján.

A Dr. Dre által felfedezett zenész szerint Dre új zenéken dolgozik, ami egy később megjelenő GTA-ban fog debütálni.

“I do know he’s making great fucking music. And some of his music is connected to the GTA game that’s coming out. So I think that that will be the way that his music will be released, through the GTA video game.”

Lehetséges, hogy a GTA VI-ra gondolt, valójában azonban sokkal valószínűbb, hogy a nagy decemberi GTA Online frissítésben találkozhatunk Dr. Dre új számával vagy számaival. Bár a "GTA game that’s coming out" kifejezés biztató lehet, azonban aki nem jártas a játékiparban, az könnyen összekeverhet egy frissítést egy új játékkal, vagy gondolhatot a jövő márciusi újrakiadásokra is.

Dr. Dre a GTA Online-ban

Dre megjelenése a GTA Online-ban egyébként sem lenne újdonság, a tavaly decemberben megjelent The Cayo Perico Heist-ben is láthattuk pár másodperc erejéig. A GTA Online-ra utal az is, hogy az Instagramon gwil34 néven megtalálható amerikai blogger még október elején találkozott a rapperrel, aki a közös képük alá érkezett egyik hozzászólásra reagálva azt írta, hogy egy decemberi Grand Theft Auto játékhoz készít zenét.

2021.10.31 10:41 ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2021. 10. 31. 15:02
Száz százalék, hogy nem a GTA6-ról vagy bármilyen új GTA-ról van szó, ez csak a decemberi GTA Online frissítés. Snoop Dogg meg amellett, hogy nem jártas a videojáték témában, azt is tudjuk róla, hogy szinte mindig be van szívva, kvázi sosincs beszámítható állapotban, így amiket ő nyilatkozik, azt nem érdemes komolyan venni. Szerintem nem csak zenéket csinál, hanem a játékbeli alteregója számára nyújt ismét szinkront és motion capture-t, van egy sanda gyanúm, hogy a decemberi frissítésben jóval nagyobb szerepe lesz, mint a Cayo Perico hányadékban, akarom mondani DLC-ben. Szerintem küldetéseket is fog majd adni amellett, hogy új zenéi lesznek, illetve minden bizonnyal újra meg fog jelenni a játékban a fenti képen látható formában. Ennél viszont felesleges többet belemagyarázni ebbe az egészbe, tehát az új GTA-hoz semmi köze nem lesz ennek, az öreg "D.O. double G"-nek fogalma sincs arról, hogy a GTA Online frissítése csak egy DLC-nek minősül, nem pedig egy új játéknak, emiatt mondta úgy, ahogy (arról pedig szintén fingja sincs nagy valószínűséggel, hogy mi az a DLC). Arra viszont egy minimális szinten azért kíváncsi vagyok, hogy mi is lesz ez a decemberi frissítés, de nem hiszem, hogy pár Dr. Dre-s küldetésen túl bármi extra is lesz benne.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink