Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Megjelent digitálisan a GTA Trilogy: The Definitive Edition PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Exkluzív képeket kaptunk a Rockstartól!

Nemrég érkezett emailben néhány exkluzív kép, amiket kizárólag a Rockstar Games által hivatalosan is elmismert rajongó oldalak kaptak meg, köztük mi is.

2021.11.11 08:31 ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2021. 11. 12. 18:08
Az épületek meg a fények korrektül néznek ki, a többi látványelem továbbra is inkább gagyi. Minél több képet és videót nézek erről az egészről, mindig próbálom megérteni, hogy ez hogy kaphatott olyan árazást és gépigényt, amilyet kapott, de egyik alkalommal sem értem, nem tudom felfogni, hogy erre így, ilyen formában mi szükség volt. Csak az időt húzzák ezzel is, ahogyan majd a jövőre megjelenő GTA5 remastereddel és főleg annak GTA Online-jával és frissítéseivel is fogják, ami nevetséges és szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy pletykák szerint nagyban készül a Red Dead Redemption 1 és a GTA4 remastered is, ezek 2023-nál sokkal előbb nem jönnek ki, tehát 2025-ig tuti, hogy hallani sem fogunk a GTA6-ról vagy egyéb új rockstar játékról, bár a csapat jelenlegi helyzetét nézve talán nem is baj, mert a jelenlegi hozzáállással nem is lehet minőségi játékot készíteni. Végtelenül szomorú és elkeserítő, de ez van.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink