Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Megjelent digitálisan a GTA Trilogy: The Definitive Edition PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA The Trilogy – The Definitive Edition 4K gameplay videók tőlünk

Nem tudtunk várni a dobozos megjelenésig. November 11-én mi is kipróbáltuk a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, azaz a GTA3, a GTA Vice City és a GTA San Andreas remastered változatát. A balul sikerült indulás ellenére fantasztikus érzés visszatérni a klasszikus GTA játékokba, és mind az irányítás, mind a beépített modern játékmechanizmusok, mint a fegyverválasztó kör úgy tűnik, tökéletesen bele tud olvadni a klasszikus látképbe.

A triológia PC-n, valamint PS5 és Xbox Series X konzolokon ráadásul 4K felbontásban, 60 FPS képkockasebesség mellett képes futni, ami nem kis ugrás az eredeti PS2-es változatok 480p kimenetéhez képest. A nagyfelbontású élményt most elhozzuk nektek, és egy-egy saját gameplay felvételen mutatjuk be a három játékot 4K 60 FPS mellett.

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition

18 percen át mozgásban a GTA3 The Definitive Edition. A videóban Joey küldetéseibe nézünk bele, Portlandben kocsikázunk, és megvizsgáljuk, hogyan működik az autosave és a replay opció ebben a kiadásban.

GTA Vice City – The Definitive Edition

Vágatlan Vice City gameplay videónkban Cortezzel és Diazzal találkozunk ismét, miközben egyaránt bemutatjuk a keleti szigetet éjjel és nappal. Egy kis éjszakai sétára invitálunk az éjszakában a vadiúj, gyönyörű neonfényekben úszó Ocean Drive-on.

GTA San Andreas – The Definitive Edition

Nem marad ki a sorból a San Andreas sem. Ebben a hosszabb videóban Los Santos néhány legjobb küldetését játsszuk újra. Meglopjuk a hétvégi katonákat, és követjük a vonatot... vagy legalábbis csak ennyit kellett volna tennünk...

2021.11.16 21:44 ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2021. 11. 17. 11:42
A felbontás és képélesség, valamint a fények tényleg jók, a gagyi karakter modellekért, animációkért kár. Meg a tengernyi bugért, kivágott zenéért, polkorrekt faszságért, túlárazásért, stb. Úgy látom, Xbox Series X-en próbáltátok ki, akkor a többi konzolon ennél csak gyengébb lehet a látvány. Kár, hogy csak remasterelni tudnak, szívesen megnéznék egy teljesen új, főként sztori központú, Houser fivérek által írt, Leslie Benzies által dirigált és Lazlow által összeválogatott zenéket tartalmazó, nextgen GTA-t ezen a konzolon... oh, wait.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink