Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

December 15-én érkezik a GTA Online: The Contract frissítés, Franklinnel a főszerepben

A GTA V sztorija óta eltelt idő alatt Franklin nagymenő vállalkozóvá vált, és egy celebek problémáira szakosodott ügynökséget vezet. Ebben az üzletben nyújthatunk hamarosan segítséget Franklinnek és Lamarnak, méghozzá egy igazi nagyágyú megszerzésében.

Visszatér ugyanis a Cayo Perico Heist intrójában cameo szerepet vállaló DJ Pooh és Dr. Dre, aki az ellopott telefonjának és az abban található új zenéinek megkereséséhez kér segítséget.

Az új történet során több helyszín kerül bejárásra, például Franklin régi környéke és néhány luxusparti, de néhány luxusvilla és az FIB épülete is, miközben Franklin, Chop, és egy Imani nevű hacker lesz segítségünkre az ellopott zenék visszaszerzésében.

A frissítés számos új zenét is tartalmazni fog, egy új rádiócsatornát, és számos jelenlegi rádió is frissítéseken fog átesni. Jönnek még ezenkívül új fegyverek és járművek, valamint új agency work küldetések is.

2021.12.08 16:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 09. 11:46
Most akkor ez sztori (singleplayer) DLC lesz, vagy Online DLC, vagy mindkettő? Mert kissé paradox módon nevezi meg a Rockstar, ettől függetlenül azért lehet sejteni, hogy nem a sztorihoz nyúlnak majd hozzá 8 év után, hanem szokás szerint az Online kap frissítést. Hát, nem tudom, én már inkább elfelejteném Franklint meg az egész GTA5-öt, de úgy látszik, a többség és a R* ezt másképp gondolja sajnos. YouTube-on egyébként olyan kommenteket olvastam, hogy elvileg ez lesz a jövő, és új GTA-k helyett ilyen "Online sztorikat" fogunk majd kapni. Őszintén szólva a jelenlegi helyzetet tekintve engem nem érne meglepetésként. De ez van, mindenesetre elég elkeserítő, hogy még ennek az újabb Online DLC-nek nis úgy örül a többség, mintha minimum egy új GTA játék lenne. Ez pedig továbbra is igazolja azt, hogy sajnos nem sűrűn fogunk látni a közeljövőben új GTA-t. Mivel nincs más választásom, valszeg kipróbálom majd ezt a frissítést is, feltéve, ha lesz elég pénzem hozzá, mert azt az ügynökségi lakást ide a rozsdás bökőt, hogy több millióért kell majd megvenni.

Rockstar69
Offline
2021. 12. 09. 22:02
dani.szentgali: Az Online-hoz nyilván, ez a GTA Online logóból egyértelmű. Itt inkább az a lényeg, hogy valamilyen szinten a sztorimódot egészíti ki, meg gyanítom, hogy egyedül is lehet majd csinálni a küldiket.

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 15. 11:07
Rockstar69: Persze, de ahogy azt a kommentemben is jeleztem, tisztában voltam vele, hogy az Online-ról van szó, csak megjegyeztem, hogy eléggé hülyén fogalmazott a Rockstar. Egyébként már tölthető is a frissítés, PS4-en 4gb. Ezek alapján nem tűnik túl nagy tartalomnak, tekintve hogy 4gb manapság már nem túl sok, de persze biztosat majd csak a kipróbálása után fogok tudni mondani róla, ami nagy valószínűséggel ma délután/este lesz. Remélhetőleg nem lesz annyira szar, mint a tavaly téli Cayo Perico frissítés. Majd meglátjuk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink