Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ingyen játékkal kárpótolja a GTA trilóga vásárlókat a Rockstar

A múlt héten indult Rockstar Store akció keretében, aki korábban megvette Rockstar Store-on PC-re a feljavított GTA trilógiát, vagy január 6-ig megvásárolja azt, ingyen választhat egy játékot vagy ingame fizetőeszközt. 

Az igen kedvező akció valószínűleg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition gyenge startjának köszönhető, apró szépséghiba, hogy csak a PC-sekre vonatkozik. A feljaívtott trilógia birtokosai az alábbi termékek közül választhatnak:

  • Grand Theft Auto V: Premium Edition
  • Grand Theft Auto IV: Complete Edition
  • Max Payne 3
  • L.A. Noire
  • Bully: Scholarship Edition
  • Great White Shark Cash Card (1 250 000 $) a GTA Online-hoz
  • 55 Gold Bars a Red Dead Online-hoz

Egyébként érdemes szétnézni a Rockstar Store oldalán, ugyanis a fent említett akción kívül minden Rockstar játék kedvezményesen vásárolható meg.

2021.12.22 12:09  ▪ Forrás: Rockstar Store  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2021. 12. 22. 16:10
Tudom, hogy ajándék lónak ne..., de azért valljuk be, nem nagy ajándékok ezek. GTA V annak nincs meg Epic Store-ból ingyen, aki nem akarta. GTA IV-et beregisztrálhatod a dobozos termékedet, amit amúgy használtan olcsón utánad hajigálnak. A többi játék meg már alapból is olcsó fizikai kiadásban, meg most az akciós store-ban is. Ez tényleg csak annak öröm, aki amúgy elszántan meg akarta venni a store-ból az új trilógiát. Az is akciós és valami kis semmiséget kap mellé.

Rockstar69
Offline
2021. 12. 22. 17:07
totyak: Még így is jobb, mint amit a konzolosok kaptak (semmit).

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 22. 18:01
totyak: Inkább örülj neki, hogy a PC-sek legalább kaptak valamit, mert ahogy előttem is írta Feri, a rockfos és a shit two valamiért megfeledkezett arról, hogy PC mellett egy rakás konzolra is kihányták ezt a szart, amelyeken szintén ugyanúgy játszhatatlan és szar minőségű ez a remasterednek csúfolt hulladék, de a konzolosok ennek ellenére sem kaptak semmit. Szerintem ez egy eléggé szemét és felháborító diszkrimináció, ami miatt csak még tovább süllyed a fejlesztő és a kiadó is sokak - köztük az én szememben is. És arra felesleges ráfogni, hogy ez amiatt van, mert a PC-n 3 napig nem volt elérhető a játék, ez eléggé nevetséges indok lenne, mert ha megkérdeznénk, a legtöbb konzolos örült volna, ha konzolokon sem lett volna elérhető 3 napig ez a trágyahalom, mert így legalább nem dobták volna ki sokan a pénzüket az ablakon. Szóval elmehet a bús picsába az egész banda, már arra nem méltatom az ilyeneket, hogy a nevüket leírva megnevezzem őket. És mielőtt megkapnám, hogy konzol fanboy vagyok és csak emiatt sír a szám elmondom, hogy van PC-m is, de ami szemétség az szemétség. A konzolosok ugyanúgy fizettek ezért a játékért, nem értem miben más a PC, főleg úgy, hogy mind tudjuk, PC-n eleve ingyen le lehet szedni mindent a torrentnek köszönhetően, míg konzolon erre csak a teljes Online profil és hozzáférés feláldozásával van lehetőség és akkor sem olyan szinten, mint PC-n. Úgyhogy csak gratulálni tudok ezeknek a mocskoknak, diszkriminatív szemétládák. Eléggé felháborít ez a fajta igazságtalanság még úgy is, hogy engem nem különösebben érint.

Luszie
Offline
2021. 12. 23. 11:07
dani.szentgali: konzolon pénzbe kerülne a Rockstarnak egy ilyen magánakciót végrehajtani, PC-n meg nem. Ennyi a rövid válasz.

Az "örülj neki" válasz meg igazából egy nesze semmi fogd meg jól. Miért is kellene ezeknek egyáltalán örülni akár PC-sként is? Be lehet húzni ingyen 15-20 éves játékokat? Amiket megjegyzem, bizonyára egyébként már megvettél korábban... (ja, és most a Xmas sale miatt egyébként mindegyik 2000 ft-ba kerül kb). Vicc. Bezzeg az RDR2 nincs a listában, az legalább egy normális vígaszdíj lenne...de azt persze nem akarják ingyen az emberekhez vágni. Igen szomorú, hogy a Rockstartól ennyi telik..

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 23. 16:38
Luszie: Persze, gondoltam, de ez akkor is egy szemét kibaszás, nemcsak a konzolosokkal, de azokkal is, akik PC-n vették meg a játékot, de nem a rockstar launcheren keresztül vették, hanem valamely másik, eleve sokkal népszerűbb storeban, mint pl. a Steam is.

Ezzel nem értek egyet, igenis örülhet, mert legalább ennyi kárpótlást kapott (mondjuk ő pont nem, de azok a PC-sek akik a launcherből vették meg azok igen), míg konzolon szartak bele mindenki szájába. De ahogy fentebb is írtam, nemcsak konzolon, hanem a többi PC-s platformon is, szóval ez sokakkal szemben egy igazságtalan húzás. Azzal tisztában vagyok, amit leírtál, de akkor is örülhetnek, mert a konzolosok még ezt a keveset sem kapták, ahogy Feri is írta. Úgyhogy a "nesze semmi fogd meg jól" az sokkal inkább a konzolos vásárlókra vonatkozik, még ha régi játékokról is van szó, azért semminek nem nevezném őket, több mint a semmi. Nyilván nem akkora dolog, ebben egyetértünk, de legalább valami, míg a másik fél meg nem kap lófaszt se, ami igazságtalan, bárhonnan is nézzük. Abban viszont egyetértek teljesen, hogy szomorú, hogy csak ennyire futja a rockfostól, de szerintem megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy a régi, általunk igazán kedvelt rockstar megszűnt létezni, az utolsó jó játék amit láttunk tőlük az a Red Dead Redemption 2 volt és innentől kezdve megindult a lejtmenet.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink