Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Március 15-én érkezik az újgenerációs GTAV, elindult a mentések migrálása

Ahogy azt már korábban bejelentették, március 15-én érkezik a Grand Theft Auto V és Online next-gen kiadása Playstation 5 és Xbox Series X|S konzolokra. A tartalmi újdonságok mellé három grafikai opció is érkezik, a Single Player mentések feltöltésére az áthelyezéshez mától van lehetőség. Lesz dobozos verzió is, amely áprilisban fog megérkezni. 

A next-gen verzió high-end PC szintű grafikát fog hozni az új konzolokra, a felújított textúrák mellett elérhető lesz a 4K felbontás, 60 FPS képfrissítés, HDR és ray tracing is.

Három grafikai beállításból is lehet majd választani, ezek az alábbi módon működnek:

Fidelity Mode: 

  • A legmagasabb grafikai teljesítmény 30 FPS képkockasebességgel
  • PS5 / Xbox Series X: 4K felbontás ray tracinggel
  • Xbox Series S: felskálázott 4K felbontás

Performance Mode:

  • A legjobb teljesítmény 60 FPS képkockasebességgel
  • PS5 / Xbox Series X: felskálázott 4K felbontás
  • Xbox Series S: 1080p felbontás

Performance RT Mode:

  • Az Fidelity és Performance opció keveréke, felskálázott 4K felbontás, ray tracing és 60 FPS
  • Csak PS5 és Xbox Series X konzolokon érhető el

Az összes next-gen konzolon elérhető lesz a gyorsabb töltési idő, sűrűbb növényzet, gyalogos-és járműforgalom, feljavított világítás, árnyékok, víztükröződés, anti-aliasing, motion-blur, új robbanás és tűzeffektek, és számos egyéb javítás.

Elérhetők lesznek a platform-specifikus funkciók is, PS5 konzolokon a haptic feedback és a reszponzív ravaszok révén érezni lehet majd többek között az időjárási efffekteket, az ütések irányát, az útfelületeket, robbanásokat és számos más effektet. Szintén elérhető PS5 konzolokon a Tempest 3D audio, Xbox-on pedig a Spatial Sound.

A GTA Online is több exlkuzív újdonságot fog tartalmazni. Elérhető lesz a korábban bejelentett Hao's Special Works és hozzá több új autó, amelyeket nagy teljesítményűvé lehet majd tuningolni. Ezenkívül minden héten elérhető lesz egy Time Trial kihívás ezekhez az autókhoz, és ingyen kipróbálható lesz majd egy Premium Test Ride autó.

Az új vagy újrakezdő játékosoknak elérhető lesz az új Carreer Builder funkció, amelyben kezdésként 4.000.000 GTA$, és számos Business és jármű áll majd rendelkezésre az induláshoz.

A GTA Online-hoz tartozni fog egy új intro és egy új főmenü is, amellyel gyorsan elérhetők lesznek a Free Mode, Heistok, versenyek, Adversary módok, a heti kiválasztott játékmód, és több más.

A GTA Online önálló címként is elérhető lesz az új konzolokra, a Playstation 5 verzió az első három hónapban ingyenesen is beszerezhető és megtartható lesz.

 

A sztori mód és a GTA Online karakterek is migrálhatóak lesznek egy egyszeri átvitellel Playstation 4 és Xbox One konzolokról Playstation 5-re és Xbox Series X|S-re, akár Playstationről Xboxra, vagy fordítva is.

A sztori mód mentés feltöltésére a mai naptól van lehetőség a Social Club felületére, ez a szünet menüben érhető el a Game fülön, az Upload Save Game opcióval. Fontos, hogy egyszerre csak egy mentés lehet feltöltve, és azok 90 napig lesznek elérhetőek letöltésre.

A Social Club fiókkal rendelkezők a GTA Online karaktereket is átvihetik az új konzolokra a megjelenés napjától. Átvihetők a karakterek, a GTA$ egyenlegek, az összes statisztika, ruha, jármű, teljesített küldetés, fegyver és egyedi Jobok. A Shark Carddal vásárolt GTA$ csak abban az esetben kerül átvitelre, ha azonos konzolcsaládon belül történik a migráció. (Tehát csak PS4-ről PS5-re, vagy Xbox One-ról Xbox Series-re). A megszerzett pénzre nincs ilyen korlátozás, az márkák között is átvihető.

Az új verzió március 15-től lesz elérhető a Playstation Store és a Microsoft Store felületén. Később fizikai verzió is elérhető lesz mindkét konzolra, amelyek valamikor áprilisban érkeznek majd. A PC változat nem került említésre, de valószínűleg később ott is elérhetőek lesznek az új tartalmak, mivel a 2020-as bejelentésben a PC verzió is említésre került.

2022.03.04 16:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

totyak
Offline
2022. 03. 04. 18:07
Jajj nekem, fizikai verzió is lesz

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink