Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Fontos problémák, tudnivalók, mielőtt elindítanád a GTA Online karakter migrálást!

Az időzónákból eredő különbségek miatt a Föld tőlünk keletre eső régióiban már játszható a GTA Online és GTA V PS5 és Xbox Series X|S konzokra írt változata, ennek köszönhetően pedig két FONTOS problémára hívjuk fel most a figyelmeteket a GTAO karakterek átivetlével kapcsolatban.

  • Az egyik, hogy miután migráljuk a korábbi karaktereinket az új konzolokra kiadott verzióba, azok teljesen átköltöznek, minden törlődik PS4-en vagy Xbox One-on, ami a migrált karakterrel kapcsolatban jelen volt, nem tudjuk folytatni vele a játékot, csak az új konzolokon!
  • A másik probléma, ami viszont programhiba, hogy jelenleg nem lehet migrálni a PS4 és Xbox One karaktereket, ha azok korábban már érintve voltak egy átvitelben a PC verzióba. Erről már tud a Rockstar Support, és dolgoznak a javításon a fejlesztők. Érdemes figyelni a kapcsolódó terméktámogatási oldalt friss fejleményekért, valamint a Rockstar Support Twitter posztjait.

Magyarországon CET időzóna szerint március 15-én 00:00-tól, azaz éjféltől játszhatók a játékok.

FRISSÍTVE: 2022.03.15.

Elhárította a migrációs hibát a R*, most már akkor is át tudjuk vinni a PS4 vagy Xbox One GTA Online karakateinket, ha ezt korábban PC-re is megtettük.

2022.03.14 21:49  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink