Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az első két Max Payne felújításán dolgozik a Remedy és a Rockstar

A hírt tegnap jelentette be az első két részért felelős Remedy a hivatalos oldalán.

A Remedy és a Rockstar Games kapcsolata hosszó időre nyúlik vissza. A Max Payne és a Max Payne 2: The Fall of Max Payne fejlesztéséért a Remedy volt a felelős, a Rockstar ezeknél a részeknél még csak kiadóként volt jelen. Mindkét játék hatalmas siker volt az egyedi történet mesélése és a harcrendszere miatt, amit a Bullet Time tett különlegessé. A játék neo-noir hangulata még a film készítőket is megihlette, 2008-ban egy kevésbé sikeres film is készült Mark Wahlberg és Mila Kunis főszereplésével.

"Nagyon izgatottak voltunk, amikor a régi barátaink a Remedy-nél felkerestek az eredeti Max Payne játékok felújításának öteltével," mondta Sam Houser, a Rockstar egyik alapítója, "Nagy rajongói vagyunk a Remedy munkásságának és alig várjuk, hogy játszhassunk az új verziókkal."

"A Max Payne mindig különleges helyet foglalt el a szívünkben itt a Remedy-nél és tudjuk, hogy több millió rajongó érzi ugyanezt," mondta a Remedy igazgatója, Tero Virtala "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra együtt dolgozhatunk a partnereinkkel a Rockstar Games-nél megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy új módon hozzuk el az eredeti Max Payne játékok történetét, akcióját és hangulatát a játékosok számára".

Fontos kiemelni, hogy a hírben a "remake" szót használják, tehát az alapjaitól kezdve építik újjá a játékot, nem csak egy mesterséges intelligencia által összecsapott játékot kapunk, mint a GTA Trilógia esetében. A Floridai kontárokat valószínűleg nem is engedik a játék közelébe, a fejlesztésért a Remedy lesz felelős, akik a saját Northlight névre keresztelt motorjukra ültetik a játékot, ami olyan játékok alatt futott, mint a Control vagy a Quantum Break. A Rockstar Games pedig anyagilag fogja támogatni a projektet. A tripla A minőségre utal az is, hogy csak PC-re valamint PlaySation 5 és Xbox Series X|S konzolkra fognak megjelenni. A hírben azt is közölték, hogy jelenleg még csak a koncepció fázisában tart a fejlesztés, tehát valószínűleg várnunk kell még pár évet mire játszhatunk az újradolgozott kiadásokkal.

2022.04.07 08:30  ▪ Forrás: Remedy Entertainment  ▪ Írta: Rockstar69

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink