Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dobozos változatban is kapható a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X kiadása

A március 15-re időzített megjelenés után mostantól dobozos változatban is megvásárolható a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X konzolokra. A lemezes verzió továbbra is egyaránt tartalmazza a GTA V Sztorimódot és a GTA Online multiplayer játékot. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mellékelt extra tartalmak kedvelőinek azonban nem ez lesz a kedvenc változata.

GTA V PS5, Xbox Series X|S GTA V PS5, Xbox Series X|S

A Rockstar Games játékok minőségét és a készítők elhivatottságát tükrözte korábban, hogy a cég egykor fali térképpel és izgalmas füzetecskékkel hálálta meg a játék megvásárlását a dobozos kiadások tekintetében – ezzel most szakított a kiadó, a PS5 és Xbox Series X kiadás dobozában azonban már csak a lemez található meg, az extra tartalmak már kimaradtak, így aki a relikviák miatt tenné le a voksát a fizikai változat mellett, ennek tükrében érdemes mérlegelnie a doboz és a környezetbarát digitális megoldás között.

GTA V PS5, Xbox Series X|S GTA V PS5, Xbox Series X|S

A hazai áruházak egyébként a digitális változat árszintjére, körülbelül 14.999 forintra árazták a kiadást az ajánlott fogyasztói árat követve. Bár az 50%-os kedvezmény lehetőségét úgy tűnik, nem kapták meg a kiadótól, a húsvéti akciókba úgy tűnik, máris bekerült a játék, így a egy rövid ideig kicsit mégis olcsóbban juthatnak hozzá a játékhoz az érdeklődő gamerek, vagy aki ajándékba szánja a játékot.

GTA V PS5, Xbox Series X|S GTA V PS5, Xbox Series X|S
2022.04.12 19:07 ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2022. 04. 12. 20:00
Nem is kellett volna ezt már lemezen kiadni, vicc az egész így a harmadik generáción.

dani.szentgali
Offline
2022. 04. 13. 12:40
totyak: Egyetértek. Ennél konkrétan még a botrányosra sikerült remastered trilógia is érdekesebb, még ha nem is sokkal. Tényleg nevetséges, hogy ezt külön lemezen meg digitálisan is kiadták már megint, még ha kezdetben "akciós" áron is, ami egyébként szintén sok érte. Nem mondom, hogy a nextgen konzolok erejét kihasználó frissítés nem kellett volna egyáltalán, de teljesen felesleges és óriási pénzlehúzás, a rajongók teljes hülyére vétele az, ahogy mindezt megtették lemezesen és digitálisan egy teljes árú kiadással. Arról nem is beszélve, hogy arra a látványvilágra illetve ezekre a feature-ökre a PC-s verzió már évek óta képes, még ha a raytracinghez meg az ehhez hasonlókhoz egy drágább PC is kell. Ráadásul tele vannak a boltok ezzel a játékkal, de van ahol már készlet hiány van belőle, tehát ez is kurva jól fogy. Nevetséges.

Bence (Visali)
Offline
2022. 04. 14. 13:42
A dobozos kiadásoknak ajándékozás szempontjából még mindig nagy jelentősége van, főleg azokon a platformokon, ahol digitális kódokkal ezt egyelőre nem lehet megtenni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink