Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

67 éves korában elhunyt Ray Liotta

Keserű hírrel közeledünk a GTA Vice City 20. évfordulójához, a Tommy Vercetti hangját kölcsönző Ray Liotta ugyanis már nem lesz velünk az új mérföldkőnél, a színész csütörtök virradóra elhunyt.

Liottát 67 éves korában álmában érte a halál. Továbbra is aktívan építette karrierjét, hiszen épp a Dominikai Köztársaságban vett részt a Dangerous Waters filmforgatásán, és több szerepre is leszerződött már.

Ray Liotta

A gengszterfilmekből, és elsősorban a Nagymenők (Goodfellas) filmből már ismerhettük Liottát, és nélküle nem is tudnánk elképzelni az egyik legikonikusabb GTA főhős jellemét, hangját, szavait. Liotta volt az első, aki megszólaltatott egy irányítható GTA főhőst, és egyedi karaktert kölcsönzött neki.

Nyugodjon békében!

2022.05.27 01:50  ▪ Forrás: Hollywood Reporter  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2022. 05. 28. 12:33
Nyugodjon békében! Amellett, hogy zseniálisan keltette életre Tommy Vercettit, kitűnő színész is volt, a Vice City gengsztertémájához hasonló filmekben is brillírozva adta elő a nagybetűs gengsztert. Bár én csak nemrég élvezhettem teljesen végig a Vice City sztoriját, Tommy karaktere nagyon a szívemhez nőtt ez alatt az idő alatt, és ez nagyban Liotta érdeme. Minden GTA játékos nevében hálásan köszönöm a munkáját és az élményt, amit adott nekünk! Ő ugyan elment, de Tommyként örökre velünk marad!

UI.: egyébként most, a Vice City Definitive Editionnel játszva értettem meg, miért hitték anno sokan a GTA5 első trailere alatt Michael monológjára azt, hogy esetleg Tommyt hallják, Ray Liotta hangja, hangszíne és stílusa ugyanis valóban hasonlít sok jelenetben Michael/Ned Luke hangjára a Vice Cityben. Plusz ugye a két játékbeli karakter is hasonlít abban, hogy mindketten oda vannak a filmekért, meg egy idő után mindketten belekóstoltak a film bizniszbe.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink