Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hatalmas sikert vár a 2025-ös üzleti évére a Take-Two, ami egyet jelenthet: 2024. április – 2025. március között érkezik a GTA VI!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Saját sörrel indít jótékonysági kampányt Steven Ogg és a Common Space Brewery

El tudod képzelni Trevor Philips-et, amint jótékonysági kampányt folytat? Jobb, ha szabadjára engeded a képzelőerődet, mert most épp ebbe fogott bele a GTA sorozat legőrültebb főhősét megformáló Steven Ogg, akinek saját söre gördül le épp a gyártó sorokról, és a befolyó bevételt jótékony célra ajánlja fel.

A felső erjesztésű Ogg IPA a Common Space Brewery sörfőzdével és a The Longest Day alapítvánnyal koprodukcióban készül, Kaliforniában lesz rendelhető limitált ideig, a bevételnek köszönhetően pedig az Alzheimer’s Association szervezetet jut támogatáshoz.

Ogg IPA Ogg IPA

Ogg az édesapja révén közelről ismeri az Alzheimer-kórt. Instagram oldalán több képet és videót is láthatsz arról, hogyan készül az Ogg IPA sör.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Steven Ogg (@ogg_steven) által megosztott bejegyzés

2022.06.11 11:49  ▪ Forrás: ComicBook  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2022. 06. 11. 16:49
Na az ilyen jópofa, kicsit vicces és jótékonysági hírekkel szerintem igazán feldobjátok az oldalt és az olvasókat ezekben a hírekben üres időszakokban, nekem legalábbis sokkal jobban tetszenek az ilyen jellegű hírek, mint a sokezredik új GTA Online heti frissítéses hír.

Bence (Visali)
Offline
2022. 06. 11. 20:55
dani.szentgali: Szívesebben is írok ilyenekről.

dani.szentgali
Offline
2022. 06. 24. 12:38
Bence (Visali): Hát azt elhiszem, hogy már te is rohadtul unod, hogy a GTA Online-on kívül semmi másról nem tudsz hírt lehozni, hidd el a legtöbben mi is unjuk már, hogy másról sem lehet olvasni akár itt, akár máshol, de hát ez van. Pont emiatt kell megbecsülni az ilyen híreket.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink