Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elsötétült a Rockstar Games főoldala

Szerdá délelőtt óta sötétben fürdik a Rockstar Games főoldala. Nem tudni, hogy miért, de a szolgáltatások és a Rockstar Support oldala továbbra is működik, a játékok aloldalai viszont nem, így most nagy kérdés, hogy rendszerhibát látunk-e, vagy valami történik a Rockstar háza táján.

Előbbi mellett szól, hogy nem tiszta fekete színt látunk, aminek #000000 lenne a HEX kódja, ugyanakkor az elmúlt hetekben látványosan visszaesett a Rockstar aktivitása a közösségi médiában, ami arra utalhat, hogy közeleg valami újdonság.

Érdekesség, hogy amikor 10 évvel ezelőtt a Rockstar Games bejelentette a GTA V-öt, minden oldala a főoldalra irányított át.
 

Frissítve 2022.06.15 14:21-kor

Visszatért a Rockstar oldala. Ahogy arra számítani lehetett, csak technikai hiba lehetett a háttérben.

2022.06.15 12:45  ▪ Forrás: Rock  ▪ Írta: Bence (Visali)

kispocak
Offline
2022. 06. 16. 12:33
Pillanatnyilag annak is örülnék ha a bookmarkolt játékokat visszakapnánk. Tök jó versenyeket mentem, de hiába teszem könyvjelzőbe, social clubbon megcan, de játékban csak a rockstar-os és a sajátjaim vannak.

dani.szentgali
Offline
2022. 06. 24. 12:46
Nagy kár, hogy már ott tartunk, hogy annyira kiéheztet bennünket a rockstar, hogy gyakorlatilag már az ilyen random hírekre is úgy kell reagálni, mintha valami készülne a háttérben, holott ahogy arra számítani lehetett nem volt semmi más, csak egy technikai hiba. Nagy kár, jó lett volna híreket kapni, de szerintem attól függetlenül, hogy nagy meglepetésemre év elején már adtak minimális hírt az új részről, szerintem most jó darabig hírzárlat lesz és ismételten a GTA5-é és a GTA Online-é lesz a főszerep most 2-3 évig legalább, hiszen a PS5ös verzió nemrég jött ki és tutira lesznek olyan nagyobb kaliberű frissítések, amiket csak az újabb konzolok hardverein tudnak megvalósítani, ezekről meg nem fogják elterelni a játékosok figyelmét az új résszel sajnos. Illetve pár hónap múlva 4 éves lesz a legutóbbi teljes értékű "új" játékuk, a Red Dead Redemption 2 is, és mivel imádnak a múltból élni és újra kiadni régebbi játékokat, így nem tartom kizártnak, hogy az RDR2-t is ki fogják adni újabb konzolokra felújítva, természetesen borsos áron ahelyett, hogy csak kiadnának egy (a játékkal rendelkező vásárlóknak ingyenes) nextgen patchet. Jó ideig nem lesz itt még semmi szerintem, mármint ami az új részt illeti, de majd meglátjuk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink