Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ha idén jelentik be a GTA VI-ot, az november 7. előtt történhet meg

November 7-re tűzte ki a következő üzleti negyedévi jelentését a Take-Two Interactive. A Rockstar Games az elmúlt 12-15 évben a leggyakrabban az ilyen események elé időzítette a nagy bejelentéseit. Ha a fejlesztők valóban a GTA Vice City 20. évfordulójára tervezi a GTA VI leleplezését, amiben nagyon sokan reményeküdünk, akkor ez, és talán egy első trailer is ez előtt a dátum előtt nem sokkal történik meg.

A koncepciót erősíti, hogy a GTA V esetében pont ezt a sablont követték a fejlesztők: október végén leplezték le a játékot, és november elején debütált az első videó.

A bejelentés nagyon sokat dobhatna a Rockstar Games jóhírén, amit a pár hete kiszivárgott GTA6 leakek okozta lelkesedésnek köszönhetnek igazán a készítők. A konferencián a befektetők kérdéseire választ kell adnia a Take-Two-nak, és hacker támadás minden bizonnyal terítékre kerül, főleg, hogy több játékos jelezte, hogy a Social Club fiókjukat is feltörték – ami miatt egyébként érdemes minimum egy jelszót cserélni, biztos ami tuti.. Ha bejelentik a GTA VI-ot, azzal nagyon jól kezelhetnék a helyzetet.

2022.10.11 20:27  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 12. 11:56
Hát addig bizony még van kicsit több mint 3 és fél hét, úgyhogy reméljük a legjobbakat. Egyébként most, hogy a hacker támadásnak "köszönhetően" már így is relatíve sokat láttunk a játék(jó eséllyel alfa verziójá)ból (helyszín, karakterek, sztori alap témája, jónéhány játékmenetet fejlesztő kisebb-nagyobb funkció korai buildje), így már szerintem sem nagyon húzhatja tovább a dolgot sem a T2, sem a Rockstar. Meg hát azért sem, mert több mint 9 éve jött ki a GTA5. Eléggé aktuális lenne már ez finoman szólva. De amúgy szerintem is elég esélyes, hogy a hacker akció és a következményeként látottak miatt már leleplezik a játékot. Mondjuk az is kérdéses, hogy a kiszivárgott videókon látott build mikori. Ha 2019es, akkor 3 (és fél?) év alatt azért talán már haladt annyit a fejlesztés, hogy idén november 7-ig mutassanak belőle valamit (még akkor is, ha ez is "túl korai" bejelentő trailer lenne, mint a GTA5 meg RDR2 esetében és jó ideig nem hallanánk a hivatalos leleplezés után a játékról), de ha ez egy viszonylag friss build, mert ugye 19-ben meg 20ban még nagyban az RDO meg főleg GTA Online fejlesztésein dolgoztak, plusz a nextgen GTA5-ön, akkor kérdéses, hogy van e olyan állapotban a játék, hogy egy komolyabb trailert bemutathassanak róla. Szerintem egyébként 2020as buildet láthattunk a videón, mivel a homeofficeban keszült dolgokat amúgy is jóval egyszerűbb a hackereknek kiszivárogtatni, meg ugye le is írták, hogy a hacker nagy valószínűséggel a fejlesztők üzenetváltásait hackelte meg és úgy szerezte meg a fájlokat, szóval gyanús hogy 2020as, számunkra rosszabb esetben 2021es verziót láthattunk. Na mindegy, majd meglátjuk az előttünk álló kicsit több mint 3 hétben, hogy kapunk e bármi hivatalosat idén, vagy csak marad az az anyag, amit a hacker tárt elénk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink