Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA Vice City Definitive Edition lesz az egyik kiemelt játék a PlayStation Plus katalógusban

Nem marad megbecsülés nélkül a GTA Vice City 20. évfordulója, a játék Unreal Engine-re átültetett új változata e hónapban bekerül a PlayStation Plus Extra és Premium fokozatának játékkatalógusába, így az előfizetők bármikor játszhatnak vele PS4 és PS5 konzolokon. 

GTA Vice City PlayStation Plus

A GTA Vice City – The Definitive Edition október 18-án csatlakozik a szolgáltatáshoz. Bár a tavalyi GTA3 évfordulóra elsietett megjelenés döcögősen ment, és talán a legtöbb hibás textúrát a trilógia ezen részében kellett korrigálni, a javítások a legtöbb problémát orvosolják, és mégiscsak sosem látott neofényáradatban láthatjuk a Miami hangulatát elhozó Vice City-t. A fantasztikus karakterek, a felejthetetlen sztori és a zseniális zenei repertoár mindig megér egy újabb kijátszást.

2022.10.12 18:06  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 13. 12:12
Na legalább ennyit kap ez a remek játék a 20 éves évfordulója alkalmából. Mondjuk jobb lett volna ha ehelyett egy rendes remaket kapott volna a másik két játékkal együtt a tavalyi low effortos produkció helyett, de hát ez van, ennek is lehet örülni. Amúgy aki eddig még nem tette, az a PS Plusszal most pótolja, a 3 definitive közül az én tapasztalatom szerint ez sikerült a legjobban (bár a 3mat nem sokat toltam, mert az sosem tetszett, a San Andreast pedig a bandaháborúkig bírtam vinni, ott teljesen elakadtam), itt volt a legkevesebb bug, ebben a részben rontott vagy változtatott a legkevesebbet az eredeti hangulat és minőség rovására a definitive editionnak csúfolt mobilos kiadás. Az újradolgozott neonfények abszolút hangulatosak, sőt a szebb fényeffektek miatt szerintem ez az egy dolog még jobb is lett benne, mint az eredetiben, szóval ez az egész, főleg az Ocean Drive-on az Ocean View safehousenál nagyon vagány elmenni, de az egész játékra nagyon jók lettek az új fények legalább. És ahogy fentebb írtátok, bár sajnos megfogyatkozott a fantasztikus zenei repertoár, azért szerencsére nem az összes ikonikus szám került ki a játékból, így is van mit hallgatni bőven, szóval a hangulat ebből a szempontból azért megvan. Plusz az sem feltétlenül elhanyagolható szempont, hogy jóval egyszerűbb lett a játék, sokkal kevesebbet kell a küldetések alatt kínlódni mint régen. Ha valakinek van prémium tagsága és unja már a GTA5-öt, annak érdemes lehet tenni vele egy próbát.

totyak
Offline
2022. 10. 15. 15:11
Néha-néha beesik a PS4 dobozos verzió ára 10k környékére. Kicsit még lejjeb megy, inkább azt veszem meg, legalább a polcon jól mutat, a borítója szép lett :-)

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 15. 20:33
totyak: Nyilván a hírben közölt ajánlat azoknak szól, akik egyrészt PC helyett inkább konzolon, azon belül is PS-en játszanak, nem pedig csak nagyon ritkán PS-eznek a PC mellett, ezen belül pedig azoknak, akik előfizettek a PS Plusz Extra tagságra, hiszen csak azon belül lesz elérhető kizárólag a Vice City. Egyébként már lassan egy éve megjelent ez a "csoda", gondolom már régóta feltörték PC-n és korábban beszéltük, hogy te majd kipróbálod az általad burkoltan csak "csúnya verziónak" hívott, ingyenes torrent/ncore verziót, gondolom azóta már megtetted, nem? Szóval tudod mire számíts. Amúgy valamikor késő tavasszal érkezett hozzá utoljára patch, kizárt hogy a jövőben még jönne rá, pedig azért még mindig lenne mit javítani, de hát szarnak ezek a vásárlóikra. Amúgy ja, a dobozon lévő artwork grafika tényleg szépen néz ki. Egyike a sajnos aránylag kevés pozitív dolgoknak.

Bence (Visali)
Offline
2022. 10. 15. 20:44
totyak: Jó döntés, mégha a doboz nem is tartalmaz mást a lemezen kívül. Én utólag bánom, hogy a korábbi megjelenés miatt digitálisan vettem meg. :/

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 16. 11:35
Bence (Visali): Hát nem tudom, én személy szerint továbbra sem bántam meg, hogy csak a digitális verziót vettem meg a lemezes helyett. Szép az az artwork, de ezen kívül semmit nem tartalmaz a doboz, ahogy te is írtad. Így pedig szerintem egyáltalán nem olyan fontos a dobozos kiadást választani. Ha lenne benne legalább egy rohadt kézikönyv meg térkép, aminek a hátoldala egy falra tehető vagány artwork poszter lenne a játékból, akkor teljesen más lenne a helyzet, én is lecsaptam volna a dobozosra mindenképp, ahogy a Red Dead 2-ből is a dobozos kiadást vásároltam, többek közt a térkép és poszter miatt, amik nagyon vagányul néznek ki (még a GTA5 PS4-es újrakiadásának dobozos változatában is van térkép és artwork, most néztem meg a dobozt). Meg hát ugye ugyanez jellemző volt az összes korábbi Rockstar játékra is. De így, hogy nemhogy ezt, de még a kézikönyvet is kispórolták, így én egyáltalán nem sajnálom, hogy digitálisan vettem meg akciósan, számomra az a doboz artwork meg a hátulján a feliratok, képek nem érték meg a keresgélést, vadászatot és várakozást a dobozos változat leakciózott példánya után. De lehet ezzel csak én vagyok így, ha nektek ez ennyire fontos akkor persze szerezzétek be lemezesen, dobozosan.

totyak
Offline
2022. 10. 17. 17:57
dani.szentgali: A hirben közölt ajánlat azoknak szól, akik nem rajongók és megelégednek a trilógia egy töredékével, mert csak szórakoznak a játék nyílt világában. Akinek tényleg kell a játék, az már megvette, vagy mint én is, előbb-utóbb biztosan meg fogja venni, akár digitálisan, akár lemezesen.
Játszom én PS-en is, csak nem online, nincs semmilyen előfizetésem. De egyébként igen, tudom mire számítsak, volt szerencsém már kipróbálni őket. De nekem nem a játék miatt kell, inkább csak hogy meglegyen.

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 18. 12:09
Ja értem. Végül is jogos amit írsz, ez is egy vélemény meg opció. Még én is megvettem, pedig nekem rajongó létemre a 3-ból mindig is csak 2 rész tetszett igazán, illetve nem igazán díjaztam már a megjelenése előtt sem ezt a remastered trilógiát. Tudom, hogy van PS-ed, csak azt is tudom hogy inkább PC-s vagy, plusz a PS mikor rá megyek a profilodra a baráti listán azt jelzi ki, hogy több mint egy éve voltál utoljára online, emiatt feltételeztem, hogy már nem nagyon PS-ezel, de ezek szerint akkor tévedtem, biztosan offline módban vagy és be sem lépsz a networkre, mondjuk PS plusz előfizetés nélkül ez teljesen érthető is. Akkor jól sejtettem, hogy te is kipróbáltad őket azóta. Ja értem, persze most már leesett, hogy te vagy a nagyon durván GTA rajongó az oldalon, neked van a híres dobozos gyűjteményed az oldalon és neked csak emiatt kellene a remastered trilógia egyik fizikai dobozos példánya, hogy azt is be tudd tenni abba a gyűjteménybe, játszani nem feltétlenül akarsz vele egyáltalán, sőt. Így már világos minden, akkor remélem sikerül mielőbb össze szedni számodra megfelelő áron egy dobozos példányt.

totyak
Offline
2022. 10. 18. 17:58
dani.szentgali: Igazából mostanában sem PS-en, sem PC-n nincs időm játszani, megváltozott az életem, ez is vele járt. De igen, PS-en soha nem megyek online, ezért sem láthatsz fenn. Olyannyira nem, hogy már a netkábel sincs bedugva a konzolba
Igen, én vagyok a nagyon durván GTA rajongó , bár ez egy kicsit betegesen hangzik, de azért nem csak a polcra teszem a játékokat, végig szoktam játszani őket. Igazából mindegyik epizódot végigvittem minimum egyszer. Inkább ez már olyan nálam, hogy az sem baj, ha ott a polcon a játék, de csak fél év múlva jutok elé.
Tulajdonképpen már most is megvehetném, 10K körül ki lehet fogni boltban is, de megmondom őszintén, nem ér annyit nekem. 6-7K körül megveszem, vagy használtan.

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 18. 21:55
totyak: Oh értem. Persze érthető, biztos nincs már annyi idő kockulni, mint régen, ez mindenkivel így van. Ez a normális. Akkor amiatt nem szoktalak online látni, bár ez kissé furcsa, legalábbis számomra, hogy 2022-ben valaki netkábel nélkül játszik konzolon. Nyilván az érthető, ha mondjuk nincs ps plusz előfizetés, november közepétől nekem is megszűnik és nem fogok egy darabig tagságot újítani, de azért magát a konzolt nem húzom le a netről, arról nem is beszélve, hogy ha mást nem is, free to play játékokat tagság nélkül is lehet tolni, illetve a nagy tv-n azért szerintem jobb pl. youtubeozni, de persze kinek mi. Plusz ha azzal van a gondod, hogy más, sűrűbben használt eszközre kell a netkábel meg a slotja a routeren, akkor arra ott a megoldásként a wifi, úgy is képes a PS a netre csatlakozni. Értem, hát én is fannak tartom magam, de közel sem akkorának, mint amekkora te vagy. Én nem is vittem végig az összes részt, az eredeti részek közül egyet sem vittem ki teljesen csak valameddig, a Definitive Edition részek közül csak a Vice Cityt toltam ki plusz a bandaháborúkig elvittem a San Andreast is majd ott elakadtam (ha lejár novemberben a PS pluszom akkor talán rászánom magam a 3 kijátszására bár nem tudom mi lesz belőle úgy hogy az a rész sosem jött be annyira), PSP-men anno egy haverral közösen a Vice City Storiest, bár akkor még kölyök voltam plusz a PSP-n nem igazán tudtam jól játszani szóval a nehezebb részeket ő vitte ki, így tehát inkább mondjuk azt hogy ő vitte ki. Ezen kívül csak az alap GTA4-et a két DLC nélkül és a GTA5-öt toltam ki. Szóval le vagyok maradva. Plusz én nem tartottam meg a korábbi játékokat, sem a lemezeket, sem a dobozokat, mondjuk a GTA5 Xbox 360-as gyűjtői fémdobozát így utólag kicsit megbántam, hogy elpasszoltam, az azért pofásan nézett ki. A klasszikus felülnézetes részek, az Advance meg a Chinatown Wars annyira kimaradt, hogy egyáltalán nem is játszottam velük, mondjuk a Liberty City Stories-zal is csak 10 percet próbáltam. Úgyhogy én azért közel sem vagyok ekkora rajongó, talán emiatt sem ragaszkodtam a remastered trilógia dobozos kiadásához.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink