Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA artworkök nem látott teljességben Stephen Bliss portfóliójában

Az elmúlt években sok olyan jelentős személyiség folytatja tovább pályafutását a Rockstar Games-en kívül, aki eddig meghatározó figurák voltak a Grand Theft Auto sorozat – és más R* játékok – történetében. Kevésbé ismert, de közéjük tartozik Stephen Bliss, aki GTA arculatát meghatározó rajzokat, artworköket, dobozképeket készítette 2001 és 2016 között.

Öröm az ürömben, hogy Bliss sorra tölti fel a fantasztikus munkáit az online portfóliójába, ahol külön szekciót szentel a Rockstarnak készített rajzoknak, magazin képeknek és már kreatív munkáinak, melyben hajdani magazin borítókon és teljes képeken láthatjuk a klasszikus GTA3, Vice City, San Andreas, Vice City Stories és más GTA játékok emlékezetes artjait, több esetben eddig nem látott teljes alakban, teljes háttérrel, köztük az egyetlen artowrköt, ami CJ-t ábrázolja.

Ezekből szemeztünk most lentebb, de nagyon ajánljuk Bliss weboldalát még több fantasztikus rajzért.

Daniel Bliss: Spaceology Rockstar art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA San Andreas CJ art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA Vice City Stories Lance art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA Vice City art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA Vice City Stories Gonzalez art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA Vice City Stories Trixie art

Művész: Stephen Bliss

Stephen Bliss: GTA IV Jacob art

Művész: Stephen Bliss

 

2022.10.25 18:44  ▪ Forrás: Stephen Bliss  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2022. 10. 26. 21:32
Na, ez nagyon király! Igazi csemege eme ínséges időben minden rajongónak. Mondjuk továbbra is reménykedem, ha másért nem is, a szivárgások és az azok miatt felröppent kritikák, aggodalmak meg kétségek miatt, a kedélyek csillapítása végett a hónap végén, 29-én a Vice City 20 éves évfordulója alkalmából mutatnak valamit a GTA6-ból, vagy legalább hivatalosan is bejelentik azon kívül, amit ugye már év elején is bejelentettek róla, tehát most konkrétan egy névvel, hivatalos weboldallal és jó esetben egy trailerrel meg képekkel. Nagyon szép artworkök, köszönjük, hogy megosztottátok velünk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink