Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

[FRISSÍTVE] Eltűnt a GTA V iFruit app a mobilos áruházakból

Emlékeztek még a GTA V mellé megjelent kísérő okostelefonos alkalmazásra? Az iFruit app a napokban váratlanul teljesen eltűnt az AppStore-ból és a Google Play-ről, olyannyira, hogy még az adatlapja sem érhető el, a korábbi linken 404-es hibaoldalra visznek.

Frissítés 2022.12.12 23:14

Megérkezett a Rockstar Games hivatalos reakciója egy hivataloss Support cikk formájában. December 12-től végleg megszűnik az iFruit app. Az egyetlen kimentett funkció az egyedi rendszámtáblák készítése lesz, aminek a megoldásán még dolgoznak, de annyi biztos, hogy a GTA Online hivatalos weboldaláról lehet majd elérni a szolgáltatást.

Eredeti sztori

A 2013-ban megjelent iFruit appal eltűnt a minijáték, amivel Chop kutyust etethettük és taníthattuk, de ami szemet szúróbb, hogy az LS Customs szekció is hiányzik, amivel nem csak játékon kívül vizslathattuk verdáink tuningját, de egyedi rendszámokat isk készíthettünk, így ez a lehetőség pillanatnyilag elveszett.

GTA V iFruit

Később stílusos indító ikonokat kaptak a mobilos GTA játékok. Néhányan azt feltételezik, hogy talán új applikációt ad ki a jövő héten a Rockstar, aminek köze lehet a következő GTA Online frissítéshez, vagy az Unreal Engine-re átültetett GTA3 trilógia fog meglepetésszerűen debütálni telefonokon, amiről a bejelentés óta hallgat a Rockstar és a Take-Two.

GTA V iFruit GTA V iFruit

Az elmúlt években egyébként elhanyagolták az applikációt a fejlesztők, sok újabb telefonon hibák fordultak elő a futtatásakor.

 

2022.12.03 19:37  ▪ Forrás: GTANet, Twitter  ▪ Írta: Visali

kispocak
Offline
2022. 12. 06. 01:25
Aki nagyon szeretne saját rendszámot, régebbi oprendszeres telefonnal letölthető még az IFruit app, arról elméletileg be lehet lépni és működik.Nem próbáltam, itt olvastam : https://rockstarintel.com...and-google-play
Kérdés hogy megéri-e egy rendszámtábla miatt vesződni ennyit (kölcsönkérni régebbi androidos telót, arra letölteni,telepíteni, belépni, megcsinálni a kívánt rendszámot, a kölcsöntelóról letörölni)
Mellesleg néhány szerencsés még ugyan úgy tudja használni mint amikor mindenkinél működött.

dani.szentgali
Offline
2022. 12. 08. 12:23
Nem volt rossz ez az app, ráadásul a kutyának még trükköket is lehetett tanítani benne, amiket aztán a játékban is elő lehetett hívni, legalábbis a PS3/Xbox360 első/eredeti verzióban, PS4en már nem próbáltam. Bár most már nem is fogom, tekintve hogy eltüntették, ráadásul nekem már ezer éve nincs régi oprendszeres telefonom. Mindenesetre a rendszám készítés és számomra főként a Chopnak tanítható plusz trükkök és funkciók azért jópofa dolgok voltak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink