Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

December 13-án érkezik a GTA Online: Los Santos Drug Wars

Jövő kedden érkezik a GTA Online új frissítése, amely a Los Santos Drug Wars nevet viseli. A frissítés egy kétrészes sztori első része lesz, amely egy pszichedelikus utazást ígér Blaine County mélyén.

A Los Santos Drug Wars történetében Nervous Ronnak és újdonsült barátainak segíthetünk egy újfajta pszichedelikus szer terjesztésében és előállításában, amelyet egy új laborban, vagy akár egy saját mozgó droggyárban is elkészíthetünk. Természetesen ez nem mindenki tetszését fogja elnyerni, ugyanis a fő ellenfél egy csoport gazdag hippi és a Lost MC szövetsége lesz.

GTA Online Los Santos Drug Wars

A Los Santos Drug Wars a nemrég bejelentett frissítések mellett számos további újdonságot hoz, például egy új üzletet, új járműveket és küldetéseket, és még sok mást, beleértve egy karácsonyi meglepetést is.

A Los Santos Drug Wars  PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, és PC platformokon is elérhető lesz.

Elképzelhető, hogy a beharangozó trailerre sem kell sokáig várni, mivel ma, december 8-án este (a mi időzónánk szerint december 9-én hajnalban 1:30-tól) kerül megrendezésre a The Game Awards. Tavaly a The Cayo Perico Heist trailere is szerepelt gálába épített a show repertoárjában.

2022.12.08 15:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink