Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a GTA Online: Los Santos Drug Wars frissítés!

Már tölthető a GTA Online legújabb kiegészítője, amely számos új küldetést, járművet és egyéb javítást tartalmaz, valamint egy új szereppel is bővül a játék, amelyben LSD-t készíthetünk és adhatunk el.

Új tartalmak

First Dose - új küldetések és karakterek

Dax

A sztori első felvonásában hat új küldetésben lehetünk Ron és Dax, valamint bandája, a Fooliganz segítségére hogy letegyék névjegyüket Los Santos LSD gyáros világában.

Fooligan Jobs

Az első küldetés teljesítése után Dax telefonon is elérhető lesz, ahol új küldetéseket is kérhetünk tőle, amelyek a Fooligan Jobs nevet viselek. Ezekben általában rivális bandákat kell szabotálni, például a termőföldek megmérgezésével vagy távirányítós bombák elhelyezésével és felrobbantásával.

Freakshop és Acid Business - új pénzkereseti lehetőség

Freakshop

Az utolsó küldetés teljesítése után birtokba vehetjük a Fooliganz új rejtekhelyét, a Freakshopot. Itt a fegyvereink fejlesztése mellett az új MTL Brickade 6x6-ot is tuningolhatjuk, valamint egy mobil LSD labort is telepíthetünk bele, amellyel egy új üzlet nyílik meg. Itt tuningolhatjuk a Maibatsu Manchez Scout C motort is, amellyel az árut lehet eladni.

Acid Lab

Az Acid Lab-ben egy új karakter, Labrat, és segítője, Mutt lesz segítségünkre. Segítségével vásárolhatunk vagy lophatunk alapanyagokat a gyártáshozm és adhatjuk el az árut. Naponta egyszer mi is besegíthetünk a gyártásban, amely megnöveli az előállítás sebességét.

Új járművek

A héten öt új jármű vált megvásárolhatóvá:

Överflöd Entity MT
2 355 000 $
Entity MT
Annis 300R Declasse Tulip M-100
2 075 000 $ 1 658 000 $
300R Tulip M-100
Zirconium Journey II BF Surfer Custom
592 500 $ - 790 000 $ 442 500 $ - 590 000 $
Journey II Surfer Custom

A fenti járművek közül az Imani Tech kompatibilis Annis 300R csak december 28-ig lesz megvásárolható. PS5 és Xbox Series konzolokon pedig az Entity MT HSW tuninggal is felszerelhető.

A következő hetekben egy tucat új jármű fog megjelenni, köztük a Declasse Tahoma Coupe, amely december 16 és 18 között ingyenesen megvásárolható lesz mindenkinek.

Tahoma Coupe

További újdonságok

GTA Online GTA Online
GTA Online GTA Online

A korábban bejelentett kisebb javítások mellett több száz új ruhadarab is elérhető lett, valamint újgenerációs konzolokon elérhető lett a HSW Race Creator, amelyben saját HSW versenyeket lehet létrehozni.

A következő hetekben számos újdonság és gyűjtenivaló is érkezni fog a játékba, valamint az újévben érkezik egy új 50 férőhelyes garázs, utcai dealereknek adhatunk el árut, és visszatérnek a taxis küldetések, amelyet akár egy saját taxival is végezhetünk.

Hamarosan a sztori második felvonása, a Last Dose is megérkezik, amely akkor fog megjelenni amikor legkevésbé számítunk rá.

GTA Online bónuszok december 22-ig

  • 2X GTA$ és RP jár a First Dose küldetések teljesítéséért
  • 2X GTA$ és RP jár a Fooligan Job küldetések teljesítéséért
  • A héten az új Överflöd Entity MT és a Progen Itali GTB tekinthető meg a Luxury Autos autószalonban
  • A héten az új Zirconium Journey II, az új BF Surfer Custom, az új Annis 300R, a Benefactor Krieger és a Karin Everon próbálható ki a Premium Deluxe Motorsportban
  • A héten a Benefactor Stirling GT, a Pfister Growler és a Vapid Dominator ASP autók próbálhatók ki az LS Car Meet-en
  • A héten az új Överflöd Entity MT HSW autó próbálható ki az LS Car Meet-en PS5 és Xbox Series konzolokon
  • A heti Prize Ride Challenge jutalma az Enus Windsor Drop, amiért három napon keresztül kell Street Race versenyeken az első 3 hely valamelyikén célba érni
  • A pódiumra az új Zirconium Journey II autó került, most ez pörgethető ki a Lucky Wheel szerencsekeréken

GTA Online kedvezmények december 22-ig

Benefactor Stirling GT -30%
Legendary Motorsport
$975.000 $682.500
Progen Itali GTB -30%
Benny's Original Motor Works
$1.189.000 $832.300
Karin Kuruma -30%
Southern San Andreas Super Autos
$95.000
(Trade Price)* 
$66.500
(Trade Price)* 
$126.350
(Teljes ár) 

$88.445
(Teljes ár) 

Buckingham Vestra -30%
Elitás Travel
$950.000 $665.000

*A Kuruma trade price (kereskedői) árának feloldásához szükséges a The Fleeca Job teljesítése.

GTA+ havi kedvezmények január 18-ig

  • $500.000 játékbeli pénz
  • Ingyenes Acid Lab Upgrade az MTL Brickade 6x6-hoz
  • Ingyenes Buckingham Alpha-Z1
  • Ingyenes LSIA A17 Hangar
  • Ingyenes CEO és MC President képességek (pl. Bribe Authorities, Ghost Organization, stb.)
  • Ingyenes járműlekérések az Interaction Menüből
  • A Have You Seen Me? Sweater, a The Red-nosed costume és a The Nutcracker costume bekerül a gardróbba
  • 50%-kal gyorsabb Acid termelés az Acid Lab-ban
  • Exkluzív bónusz: 1.5X GTA$ és RP a First Dose és Payphone Hit küldetések teljesítéséért
  • Exkluzív bónusz: 50% kedvezmény az autók és repülők páncél (Armor) kiegészítőiből

Prime Gaming kedvezmények

  • GTA$ 125.000
2022.12.13 23:28  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2022. 12. 15. 13:41
Volt már korábban is egy droglaboros DLC, ez ugyanaz csak pepitában, csak a körítést éppen most nem a motoros banda, hanem a hippik adják. Akárhogy frissítgetik ezt az ősrégi játékot, a motor ami fut alatta már nagyon koros és megfáradt, ezen semmilyen grafikai vagy tartalmi frissítés nem segít már. Új rész kéne már a népnek, de hát idén is csak nem hivatalos szivárgások voltak, azok alapján is még eléggé kezdeti fázisban lehet az új játék, ezt az is csak megerősíti, hogy a szivárgások ellenére a Rockstar nem sokat reagált, legalábbis a játék szempontjából pl. egy trailerrel vagy legalább képekkel. Úgyhogy még mindig jó sok hosszú - hosszú évre vagyunk az új résztől. A GTA5be és Online-ba meg már hiába jön bármi is, ennyi erővel a régi renderware motoros részekre is küldhetnének még frissítéseket, archaikus az egész.

kispocak
Offline
2022. 12. 17. 13:07
A DLC után 2 nappal jött egy kissebb frissítés, ami a cayo perico rablást lehetetlenítette el nehezítette meg, meglehetősen: Rubio telkéről kifelé haladva a fehér autó melletti őr, ami akkor jelent meg eddig amikor a fő céltárgyat megszereztük, most akkor jelenik meg amikor 1:az irodában kiürítjük a trezort,vagy 2:amikor egy közelebbi őrt (ami nincs benne senkinek a látómezőjében) lelövünk, 3.elkezdjük hekkelni az ujjlenyomatot a fő célpontnál.Nos ennek a megjelenő őrnek exxxtra nagy látómezője van,és a térkép szerint vagy az autó melletti garázsban van bennt(!!) tehát nem lehet lelőni vagy a pincében, de ott se látni, így lelőni sem lehet, viszont a megjelenéskor a riasztás beindul. Azért "térkép szerint, mert szemmel nem látható sehol.Ketten próbáltuk ,egyikünk fennt az autónál társam meg a pincében a csatornánál figyelte.Nem láttuk, csak a piros kört a térképen és már szólt is a riasztó.Szerintünk ez bug, de élek a gyanúval hogy nem teljesen véletlen.

Rockstar69
Offline
2022. 12. 17. 21:26
kispocak: Fasza... Pedig imádtam azzal pénzt farmolni.

kispocak
Offline
2022. 12. 17. 22:54
Rockstar69: tesómmal kitaktikáztuk hogy lehet kihozni riasztás nélkül: 1. mindenképp shotgunnal kell menni és a koponyás csókát le kell szedni, olyan helyen ahol a fő céltárgy kiszedésekor megjelenő őrök nem látják meg járőrözés közben.2: csak a feltétlen szükséges őröket kell leszedni,és a főbejáratnál parkoló fehér autó közelében lévő őröket-ami inkább az autóhoz legközelebb lévőket jelenti,még a falon belül(!!)a lépcsőnél a páncél felé menet- nem szabad lelőni,csak leütni.Így nem jelenik meg a bugos őr, és nincs riasztás.Bátrabbak elszaladhatnak a lépcsőfordulóban mellettük mikor állnak, youtube-on láttam pár videót erről.Én inkább leütöm őket, mert ott nem spawn-ol új őr, nincs aki meglássa a testeket.A primary megszerzése után a kapuhoz úgy kell kimenni hogy a legtávolabb a fehér autótól kell menni.Nem kell lapulni a falhoz,de ne közelítsük meg feleslegesen a fehér autót. Párban csinálva így easy-peasy.Egyedül csinálva ügyelni kell hogy a kint járőröző autót meg kell várni a kapunál, (nyílván előtte leszedjük az ott beszélgető két őrt) és az autó sofőrjét le kell szedni, mert ha a másodlagos targeteket akarjuk, a kinti őrökből is kell leszedni,és az odaérő autó meglátja a testeket.Ja és a helikopter felé járőröző másik autót is le kell szedni még mielőtt kimegyünk,ezt a helikopter környékén lehet megoldani, főleg ha ott is parkol jeep. Az ott lévő őrt előtte szintén leszedjük, jeep-et fedezéknek beállítjuk, mert a bokor nem takar,és a járőrjeep odaérkezésekor kiiktatjuk a söfőrjét.

!KIJAVÍTOTTÁK! (Vagy csak magától elmúlt )
Lényeg hogy a túl érzékeny őr a főbejáratnál már nem szuperérzékeny. Így csak annyi a változás, hogy olyan őröket szabad lelőni ahol nem látják meg a primary ellopásakor spawn-oló őrök a telken belüli holttesteket.Egyedül csinálva pedig (ha kinti targeteket szeretnénk lootolni),a két terepjárós járőrt le kell szedni.A külső kapunál lévő kamerát le lehet lőni mielőtt a terepjárós járőr odaér, csak a holttesteket veszi észre, a lelőtt kamerát nem.Így ott nyugodtan le lehet szedni a kocsiból.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink