Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Steam-en is megvásárolható a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

A Rockstar Games Launcher mellett már Steam áruházában is megvásárolhatóvá vált a klasszikus GTA trilógia Definitive változata. A február 2-ig tartó Rockstar Sale keretében most féláron lehet megszerezni a játékot, és további Rockstar játékokat is jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Az eredetileg 2021 novemberében megjelent felújított trilógia a Steam Deck-el is kompatibilis, és az Achievementeket is támogatja. Január végén az Epic Games Store áruházban is megvásárolható lesz.

GTA Trilogy

A február 2-ig tartó Rockstar Publisher Sale keretében most számos Rockstar játék szerezhető be jelentős kedvezménnyel a Steam-en, a Definitive trilógiára járó 50%-os akció mellett a további akciók érvényesek:

  • Red Dead Redemption 2: -67%
  • Red Dead Online: -50%
  • Grand Theft Auto V Premium Edition: -63%
  • Grand Theft Auto IV: The Complete Edition: -70%
  • Max Payne: -65%
  • Max Payne 2: -70%
  • Max Payne 3: -70%
  • L.A. Noire: -70%
  • L.A. Noire: The VR Case Files: -50%
  • Bully: -65%
  • Manhunt: -65%
2023.01.21 13:37  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

totyak
Offline
2023. 01. 22. 21:53
Mai napig nem értem, mi alapján döntötték el, hogy mely platformokra jöhet digitálisan és melyekre fizikai példányban. Ha jól rémlik dobozosan csak Ps4 és Nintendo Switch kapta meg. Legalább nem érzek késztetést, hogy rohanjak a Steamte vásárolni.

kispocak
Offline
2023. 01. 23. 23:55
PC-n elég veszélyes most GTA5 online-al játszani.Engem nem érint PS5-ön, de ha van akit elkerült az infó, nézzen utána miféle account törléses heckelések mennek.Rockstar annyit írt: tudnak róla,dolgoznak rajta.
https://twitter.com/Rocks...659703563096067

dani.szentgali
Offline
2023. 01. 26. 13:17
totyak: Egyre kevesebb logika van ebben a cégben is sajnos. Ez van. A dobozos verziós dolgot én sem tudom hova tenni, de a Steames dologgal kapcsolatban az a tippem, hogy azt akarták, hogy minél hosszabb ideig csak a saját Launcherükben lehessen megvenni a játékot. Meg mikor kijött ez a "remek" felújítás, akkor is annyi baj volt vele, hogy ha jól emlékszem az összes akkori pc-s verziót leszedték. Aztán valszeg most ítélték meg úgy, hogy van értelme újra kiadni Steamre. Biztos most van olyan állapotban a játék, vagy nem tudom. A lemezes verziók meg mindegy is, ma már egyre inkább a digitális irányba tendál a gaming piac, főleg pcn, ahol a régi és kis kapacitású adathordozók miatt valóságos szenvedés lenne a DVD-ről való telepítés, lassan egy játék már 10 lemezen van PC-n. Mondjuk a GTA trilógia remastered pont nem.
kispocak: Engem sem érint, egyrészt PS4en vagyok, másrészt már nem játszom vele. Mindenesetre úgy látszik akkor, hogy a hacker problémát is csak átmenetileg sikerült megoldania a pancser Rockstarnak anno, ahogy hallom most ismételten komoly gondok vannak velük. Bár az is igaz, hogy most csak PC-n, ahol eleve sokkal elterjedtebb a hackelés, csalás stb. A "tudnak róla, dolgoznak rajta" szlogent meg már 10 éve ismerjük, lassan 10 éve dolgozhatnak a GTA6-on, ami még így sincs sehol. Ha minden jól megy, akkor ezt az Online hackeléses-törléses problémát is megoldják, mire végre elkészül a GTA6.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink