Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Így turbúzta fel az AI a San Andreas karaktereit

Egyre több helyen olvasni mesterséges intelligenciával kapcsolatos témákról. A Definitive Edition sok helyen nem túl jól sikerült felskálázását is AI támogatta. Vagy a legfrissebb durranás a Chat GPT chat robot, amit akár arra is megkérhettünk volna, hogy ezt a cikket megírja helyettünk. Amiért viszont most itt vagyunk, mert egy Reddit felhasználó megfogott pár karaktert a San Andreas-ból, és átfuttatta néhány szoftveren. Az eredményül kapott képek pedig rendkívül érdekesek, élethűek lettek.

 

2023.02.24 23:25  ▪ Forrás: Reddit  ▪ Írta: wantoo

dani.szentgali
Offline
2023. 02. 28. 12:39
Egyre durvább és ijesztőbb, hogy mire képes az MI. Ez az újfajta chatbot, a Chat GPT nagyon fejlett már, egyik volt barátom, mivel lusta volt írni, ezzel a chatbottal íratta meg az "elbocsátó szép üzenetét" felém. Meg az iskolákban is biztosan egyre nagyobb körben használják mostanában a diákok házi feladatok meg beadandók megírására. Most meg a SA karaktereit is elég durván életre keltette, mintha egy élőszereplős filmből lennének a képek, elképesztő, az újabb játékok grafikáját is lepipálja. Ezen jó minőségű képeket látva kíváncsi vagyok, vajon mikortól fogják a játékokhoz (nyilván a komolyabb, nagy költségvetésű, vadiúj tripla A játékokra gondolok, nem azokra az összecsapott bohóckodásokra, mint amilyen a DE trilógia lett...) komolyabban használni az MI-t, ne adj isten, mikor jelenik meg az első játék, amit teljes egészében egy MI fejlesztett ki, emberek segítsége nélkül. Mondjuk akkor sok fejlesztői munkahely megszűnne, igaz, talán gazdaságosabb is lenne a fejlesztés, így pedig a folyamatosan növekvő játékárak először stagnálnának, aztán pedig talán olcsóbbak is lennének. Persze ez kétélű dolog, plusz nem kívánom egyik fejlesztőnek sem a munkanélküliséget (még akkor sem, ha esetleg ezzel én járnék jobban, mert olcsóbbak lennének a játékok), illetve ez abszolút csak egy elméleti gondolatmenet, de ha már szóba került a téma, kicsit vettem a bátorságot elmerengeni ezen.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink