Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ekkorát változott Los Santos 9 év alatt

Idén lesz 10 éve, hogy először megjelent a GTA V, 19 éve pedig a San Andreas. Egy ENXGMA névre hallgató YouTuber pedig lassan 3 éve csinál olyan videókat, ahol többségében azt hasonlítja össze, hogyan változtak a sorozat részei egymáshoz képest. A legfrissebb videójában a téma Los Santos városának két verziója, ahol jól látszik, mennyi változáson ment keresztül a játékipar 9 év alatt. Ugyanazok a helyszínek, sok helyen teljesen más látvány, élettel telibb utcák. Megvan azonban mindkettőnek a maga bája, neked melyik a kedvesebb emlék?

 

 
2023.02.26 20:32  ▪ Forrás: YouTube / ENXGMA  ▪ Írta: wantoo

dani.szentgali
Offline
2023. 02. 28. 12:55
Köszi, hogy a teljes hírzárlatban, illetve a csak a GTA Online-t érintő hírek korszakában is igyekeztek néha érdekességekkel feldobni az oldalt. Ez a fenti videó is tök király, bár szerintem jóval régebben is biztosan voltak ilyen és ehhez hasonló összehasonlító videók, hiszen már elég régóta kint van a játék ahhoz, hogy ilyeneket lehessen csinálni. Ettől függetlenül tényleg érdekes videó, és hát bőven van különbség a két játék térképe, ezen belül is Los Santosa között, szinte össze sem lehet hasonlítani a kettőt, akkora a fejlődés a GTA5 javára. Bár ugyanekkora különbség volt annak idején a GTA4es Liberty City és a GTA3mas változata között is, és minden bizonnyal ekkora különbség lesz majd a GTA6-os Vice City és a klasszikus játék térképe, területe között is. Csak győzzük kivárni a megjelenést, vagy legalább a hivatalos bejelentést. Mindenesetre nem indul túl biztatóan ez az év sem, két hónap már el is röppent belőle, és még csak egy szivárgás sem volt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink